Nutriqa vegan koffeinmentes pillangóborsó-maca latte 250 g

Nincs raktáron

Gyönyörű, finom és egészséges! Ez az ízletes kék Latte már az első korty után meghódítja a szívedet! A fő összetevője, a pillangóborsó virág a délkelet-ázsiai országokban jól ismert a szépítő és gyógyító tulajdonságairól.

Kosárba
EAN kód:5999861646401
Márka:Nutriqa
Kiszerelés:250 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nutriqa vegan koffeinmentes pillangóborsó-maca latte 250 g Részletes leírás

Gyönyörű, finom és egészséges! Ez az ízletes kék Latte már az első korty után meghódítja a szívedet! A fő összetevője, a pillangóborsó virág a délkelet-ázsiai országokban jól ismert a szépítő és gyógyító tulajdonságairól. Mivel rendkívül gazdag antioxidánsokban, a pillangóborsó növényről úgy tartják, hogy felpörgetheti az agyműködést, javíthatja a hangulatot, csökkentheti a stresszt, javíthatja a látást, szabályozhatja a vércukorszintet, segítheti az emésztést és küzd a betegségek ellen. A Maca-t évezredek óta használják az energia, a libidó és a termékenység fokozására férfiaknál és nőknél egyaránt. Ez az ízes Latte Lucumával, gyömbérrel, kardamommal és fahéjjal kiegészítve hozzájárul az egészségügyi előnyök maximalizálásához, és ízének finomabbá tételéhez. Lenyűgöző, igaz? Kényeztesd magad egy kellemes Lattéval!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.