Preventa 85 ppm deutérium tartalmú Szénsavas víz 1500 ml

Preventa 85 ppm deutérium tartalmú Szénsavas víz 1500 ml

Raktáron

A Preventa 85 csökkentett deutériumtartalmú szénsavas ivóvíz betegek esetében a hagyományos terápiák mellett kiegészítő jelleggel alkalmazható.  .

3 574 Ft
egységár: 2,38 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999510450861
Kiszerelés:1500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Preventa 85 ppm deutérium tartalmú Szénsavas víz 1500 ml Részletes leírás

A kúra időtartama alatt egyéb folyadékok fogyasztása csak korlátozott mennyiségben javasolt. A napi mennyiséget (általában 1,5-2 liter) a nap folyamán 1-2 dl-es adagokra elosztva ajánlott elfogyasztani.

Teaként is elkészíthető, ízesíthető kis térfogatú szörppel, citromlével. A víz forralható, forralása azonban kizárólag zárt térben (fedő alatt), rövid ideig történjen! Tartózkodni kell a készítmény nyitott edényben történő tárolásától!

A deutérium (nehézhidrogén) a hidrogén természetben előforduló változata az atommag a proton mellett egy neutront is tartalmaz (a hidrogén atommagja egy protont tartalmaz). A kétszeres tömegeltérés miatt a hidrogén és a deutérium fizikai és kémiai viselkedésében jelentős eltérések vannak.

Az élő szervezetek deutériumtartalmát elsődlegesen az óceánok vizének, illetve a lehulló csapadéknak a deutériumtartalma határozza meg. A csapadék deutériumtartalma az Egyenlítőtől az Északi-, illetve Déli-sark felé, az óceánoktól a szárazföld belseje felé haladva, valamint a tengerszint feletti magassággal arányosan csökken. Hazánkban a felszíni vizek deutériumtartalma körülbelül 140-145 ppm. Az emberi test legnagyobb része víz, aránya az életkor előrehaladtával csökken. Mivel testünk körülbelül 60%-a víz, és a vízen kívül egyéb szerves vegyületek is tartalmaznak deutériumot, az emberi szervezet deutériumkoncentrációja többszörösen meghaladja más, élettanilag fontos elem – mint például a kalcium, kálium, magnézium – normálértékét.

A Preventa® termékek nevében szereplő szám az adott csökkentett deutériumtartalmú ivóvíz deutériumtartalmát jelzi ppm értékben megadva. Ennek megfelelően a Preventa® 125 termékben például 125, a Preventa® 105-ben 105, a Preventa® 85-ben 85 ppm a deutériumkoncentráció, a természetes vizekre, így a normál csapvízre is jellemző 140-145 ppm értékhez képest.

Egyes Preventa® ivóvizek szénsavas és szénsavmentes változatban egyaránt elérhetőek. Fontos tudnunk, hogy a szénsavas és a szénsavmentes vizek nagyságrendileg ugyanannyi ásványi anyagot tartalmaznak, szervezetünk sav-bázis egyensúlya szempontjából tehát a két típus között nincs lényegi különbség.

A Preventa® termékek nevében szereplő szám az adott csökkentett deutériumtartalmú ivóvíz deutériumtartalmát jelzi ppm értékben megadva. Ennek megfelelően a Preventa® 125 termékben például 125, a Preventa® 105-ben 105, a Preventa® 85-ben 85 ppm a deutériumkoncentráció, a természetes vizekre, így a normál csapvízre is jellemző 140-145 ppm értékhez képest.

A csökkentett deutériumtartalmú élelmiszer-készítményeket az illetékes hatóságok még nem ismerték el gyógyszerként, így ezeknek a hatályos jogszabályok szerint gyógyhatás nem tulajdonítható!

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.