Salvus Bükkszéki gyógyvíz permet (kék) 50 ml
Salvus Bükkszéki gyógyvíz permet (kék) 50 ml - 1.
Salvus Bükkszéki gyógyvíz permet (kék) 50 ml - 2.
Salvus Bükkszéki gyógyvíz permet (kék) 50 ml - 3.

Salvus Bükkszéki gyógyvíz permet (kék) 50 ml

Raktáron

A Salvus gyógyvíz természetes alkotóelemeit: kálium-, ammónium-, kalcium-, magnézium-, réz, arzén-, nitrit-, bromid-, jodid-, szulfát-, foszfát ionokat, valamint metabórsavat és metakovasavat tartalmaz még.

2 671 Ft
egységár: 53,42 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5998559700111
Márka:Salvus
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Salvus Bükkszéki gyógyvíz permet (kék) 50 ml Részletes leírás

A Salvus gyógyvíz természetes alkotóelemeit: kálium-, ammónium-, kalcium-, magnézium-, réz, arzén-, nitrit-,bromid-,jodid-, szulfát-, foszfát ionokat, valamint metabórsavat és metakovasavat tartalmaz még.Használata az alsó- és felső légutak, a gége heveny- és idült hurutos megbetegedései kezelésére, nyákoldásra, a váladék kiürülésének elősegítésére, erősen igénybe vett hangszálak regenerálására, a dohányzás okozta káros légúti hatások csökkentésére ajánlott.Ellenjavallat ez idáig nem ismeretes. Nem kívánt mellékhatás ez idáig nem ismeretes. Coli-fertőzésben, foszfát- és karbonát-jellegű vesekövek esetén, valamint nátrium- és vízvisszatartással járó állapotokban óvatosanalkalmazható.

Alkalmazása szülői felügyelet mellett 2 éves kortól ajánlott.Szulfonamid-készítmények alkalmazása esetén ne használja a készítményt!

Terhesség és szoptatás ideje alatt is alkalmazható.A kezelendő állapottól függően, szükség szerint szájüregbe, mély lélegzéssel egyidejűleg permetezve, legfeljebb 5x4-5 bepermetezést naponta.

Használat után a védőkupakot vissza kell helyezni a feltétre.
Egy-egy alkalommal 4-5 bepermetezés.
Ha panaszai 5 nap múlva sem enyhülnek, kérjen tanácsot szakembertől.

Bükkszék változatos természeti környezetben lévő üdülőfalu, a Bükk hegység nyugati lábánál, a Tarna völgyének peremén fekszik. Itt kerül kitermelésre 540 m mélyről a hazánkban egyik legnépszerűbb, 40 °C hőmérsékletű SALVUS gyógyvíz. Ez a gyógyvíz tette országosan ismertté a községet.

A SALVUS gyógyvíz a nagy oldott ásványi sótartalmú, alkáli-hidrogén-karbonátos-kloridos, brómos-jodidos gyógyvizek csoportjába tartozik.>Összetételét tekintve a világon egyedülálló, igen magas összes oldott anyag tartalmú (22.989 mg/l) gyógyvíz. Az anionok közül kiemelkedő mennyiségű a hidrogén-karbonát, amely a többi összetevővel komplex hatást kifejtve a vizet az egyik legkülönösebb tulajdonságú gyógyvízzé teszi. A SALVUS gyógyvízben oldott halogénelemek az egészséges emberek számára is jó hatásúak.

Salvus Bükkszéki gyógyvíz permet (kék) 50 ml Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:24
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Salvus Bükkszéki gyógyvíz permet (kék) 50 ml Tudnivalók

Hatóanyagok (mg/100 ml)Nátrium 500,0-800,0Litium 0,18-0,30Klorid 200,0-290,0Bromid 0,80-1,80Jodid 0,11-0,24Fluorid 0,11-0,34Hidrogén-karbonát 1200,0-1700,0Alkotóelemek összesen 1900,0-2800,0

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 03. 29.

  Segít a felső légutak ill. hangszálak védelmében.