Grünfink - Céklalé 1000 ml

Grünfink - Céklalé 1000 ml

Raktáron

GRÜNFINK - Céklalé, 1000 mlÖsszetevők: céklalé (99, 9%), citromlé-koncentrátum, antioxidáns: aszkorbinsav. Átlagos tápanyagérték 100 ml termékben:Energia:158 kJ/37 kCalZsír:0 g-ebből telített zsírok:0 gSzénhidrát:8, 0 g-ebből cukrok:8, 0 gFehérje:1, 0 gSó:0, 08 gKóstoljon bele az újdonságunkba, mely nem csak ízben, de tápanyag tartalmilag is el fogja varázsolni.

1 165 Ft
egységár: 1,17 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4105550194004
Márka:Grünfink
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Grünfink - Céklalé 1000 ml Részletes leírás

GRÜNFINK - Céklalé, 1000 ml

Összetevők: céklalé (99,9%), citromlé-koncentrátum, antioxidáns: aszkorbinsav.

Átlagos tápanyagérték 100 ml termékben:Energia:158 kJ/37 kCalZsír:0 g-ebből telített zsírok:0 gSzénhidrát:8,0 g-ebből cukrok:8,0 gFehérje:1,0 gSó:0,08 g

Kóstoljon bele az újdonságunkba, mely nem csak ízben, de tápanyag tartalmilag is el fogja varázsolni. A céklában nagyon sok antioxidáns található, mely a károsodott sejteket pusztítja el azáltal, hogy a szabadgyököket megköti, így megelőzhető vele a rák és a daganatok kialakulása.Vitaminokban és ásványi anyagokban is a cékla jó szolgálatot tesz a szervezetnek, hiszen ezekből rengeteg megtalálható benne, amire a szervezetnek szüksége van. Vigyen be a szervezetébe elegendő céklalevet, hogy ugyanazokat a tápanyagokat bevihesse, amiket a cékla növény elfogyasztásával is bevisz. Igyon egészséget!Nekünk a legfontosabb az egészséges életmód kialakítása és fenntartása, ami abban is megnyilvánul, hogy nem tesszük tele a termékeinket mesterséges adalékokkal. A Grünfink céklaleve így tehát mentes a színezékektől, az ízfokozóktól és a tartósítószerektől egyaránt.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.