Dr.Steinberger Homoktövis plus natúr gyümölcskészítmény 450 ml

Nincs raktáron

A Homoktövis 500 Plus édesítés nélküli gyümölcskészítmény a homoktövis jellemző fanyar ízével. A készítményben igen magas a természetes C-vitamin tartalom. .

Kosárba
EAN kód:4004192000387
Márka:Dr.Steinberger
Kiszerelés:450 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Steinberger Homoktövis plus natúr gyümölcskészítmény 450 ml Részletes leírás

A homoktövis hazánkban is védett és őshonos növény, melynek hatását már az őskorban felismerték. A homok aranyának is nevezik, hiszen kiterjedt gyökérszerkezet miatt kiválóan alkalmas talajmegkötésre, valamint vitamingazdagsága miatt számtalan betegség gyógyítója. 100 g friss homoktövis kb. 450 mg C-vitamint tartalmaz.

A C-vitamin a szervezetben életfontosságú feladatokat lát el és több életfolyamatban meghatározó a jelenléte, többek között növeli a szervezet ellenálló erejét és elősegíti a vas felszívódását. Különösen nagy a C-vitamin igény erős fizikai megterhelés,  tartós szellemi és lelki igénybevétel, rendszeres dohányzás esetén, valamint stresszhelyzetekben.

Önmagában italként, édességek ízesítésére, alkoholmentes italok összetevőjeként, zselék vagy gyümölcskompótok alapjaként. Müzlihez vagy joghurthoz is adható.

Magas C-vitamin tartalmai miatt a meghűléses, tipikus téli betegségek kiváló legyőzője. A műtétek utáni lábadozás során és a fertőző betegségek alatt remekül segíti a felépülést. A megelőzésben is fontos szerepe van, hiszen növeli a szervezet védekezési hatékonyságát.
A száraz, berepedezett, gyulladt bőrre is jótékony hatással van, mert hámosító, gyulladáscsökkentő hatása is jól ismert.

Átlagos tápérték 100 ml-ben:
Energia - 143 kJ (34 kcal)
Zsír - 2 g
Amelyből telített zsírsavak - 0,3 g
Szénhidrát - 3,5 g
Amelyből cukrok - 3,5 g
Rost - 1 g
Fehérje - < 0,5 g
Só - 0,02 g
C-vitamin - 500 mg / 625%*
*táplálkozási referenciaértékek %-a

Fogyasztási javaslat:
Napi 25 ml

Összetevők:
Homoktövis velő, porított acerola gyümölcs

Kiszerelés:
450 ml

Figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Dr.Steinberger Homoktövis plus natúr gyümölcskészítmény 450 ml Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 01. 22.

  tele van C-vitaminnal, s immunerősítő, hasznos termék.

Judit2016. 11. 30.

  Eészséegs

  Drága

Anonim Felhasználó2015. 11. 25.

  Elmúlt tőle az ekcémám!

Anonim Felhasználó2015. 03. 31.

  Fogyasztása növeli a szervezet ellenálló képességét !

Anonim Felhasználó2015. 02. 25.

  ez a legjobb homoktövis készítmény az eddig kipróbáltak közül- és jó, hogy cukormentes!!!