Anthyllis 1749 Bio Antiage Arckrém 50 ml

Raktáron

A búzakorpa- és szőlő kivonat segít feltölteni az apróbb ráncokat.

2 168 Ft
egységár: 2 168 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8002849917497
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Anthyllis 1749 Bio Antiage Arckrém 50 ml Részletes leírás

Anthyllis 1749 Bio Antiage Arckrém

Az Anthyllis BIO anti-aging krém csökkenti a ráncokat, erősíti a bőrt és egyenletesebb arcszínt biztosít. Rendszeres használatával feszesebb, ragyogóbb és egyenletesebb lesz a bőr, az arc körvonala kontúrosabbá válik.

Az Anthyllis BIO anti-aging arckrém egy olasz natúrkozmetikai termék. Összetevői ellenőrzött, Bio gazdálkodásokból származó búzakorpa kivonatát tartalmazza. Az antioxidánsokban, biofenolénben rendkívül gazdag búzakorpa mellett, szőlő és szentjánoskenyér is megtalálható az összetevők között.

A búzakorpa- és szőlő kivonat segít feltölteni az apróbb ráncokat, a bőrt újra feszessé és simává teszi. A szőlő és szőlőlevél kivonatok, illetve a resveratrol a karubinnal erősíti az antioxidáns hatást, hidratál, védőfilmet képez. A hozzáadott szentjánoskenyér-gyanta hidratáló, a bőrt rugalmassá teszi

A krém természetes illóolajakból készült illatanyagot tartalmaz, nem allergén.

Arcon, nyakon és a dekoltázson is alkalmazható. Naponta többször is alkalmazható a jobb hatás érdekében.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.