Schüssler Arckrém Revitalizáló Nr.11

Schüssler Arckrém Revitalizáló Nr.11

Raktáron

Dr. Schüssler-féle sót tartalmazó homeopátiás krém. Korai ráncok megelőzésére ajánlott krém a 30 év alatti korosztály számára. Silicea hiánya esetén korai, és kifejezettebb ráncképződéssel találkozunk.

4 168 Ft
egységár: 55,57 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997243305113
Márka:Schüssler
Kiszerelés:75 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Schüssler Arckrém Revitalizáló Nr.11 Részletes leírás

Dr. Schüssler-féle sót tartalmazó homeopátiás krém.

Korai ráncok megelőzésére ajánlott krém a 30 év alatti korosztály számára.

Silicea hiánya esetén korai, és kifejezettebb ráncképződéssel találkozunk. Jellemző lehet vízszintes lefutású homlokredők, szarkalábak, és kifejezett mimikai ráncok megjelenése.

Szemránckrém minden napra. 100% natúr összetevők.

Erős homlokredő, mimikai ráncok vagy szarkalábak megjelenésekor javasolt Schüssler krém. Törékeny, benőtt köröm esetén szintén hatásos. A krémek használata:A Schüssler NaturCosMEDics krémeket naponta 2-3 alkalommal használjuk, körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozza az érintett bőrfelületetbe.

Egyidőben többféle krém is használható egyszerre úgy, hogy a krémeket kis mennyiségben összekeverjük a tenyerünkben.

A krémek használatával egyszerre más kozmetikai készítmény is alkalmazható, de először mindig a Schüssler krémet vigyük fel.

Figyelmeztetés:Amennyiben idegen test (protézis,implantátum, stb.), van a szervezetünkben, ne használjunk Nr. 11-es Silicea krémet.

Mentolos, kámforos, eukaliptuszos készítmények használata ill. fogyasztása kerülendő, mert ezek a Schüssler krémek hatékonyságát jelentősen csökkenthetik.100% natúr összetevők!Kőolajszármazék és parabénmentes!Shea vajat tartalmaz.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.