Ava anti aging ránctalanító éjszakai arckrém bordeaux-i vörösbor kivonattal 50 ml

Ava anti aging ránctalanító éjszakai arckrém bordeaux-i vörösbor kivonattal 50 ml

Raktáron

RED WINE CARE ANTI-AGING RÁNCTALANÍTÓ ÉJSZAKAI ARCKRÉM BORDEAUX-I VÖRÖS BOR KIVONATTAL A Bordeaux-i szőlő polifenol tartalma révén rendkívül gazdag antioxidánsokban, mely garantálja a bőrfiatalító és ránctalanító hatást.

3 283 Ft
egységár: 65,66 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5906323007007
Márka:AVA
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ava anti aging ránctalanító éjszakai arckrém bordeaux-i vörösbor kivonattal 50 ml Részletes leírás

RED WINE CARE ANTI-AGING RÁNCTALANÍTÓ ÉJSZAKAI ARCKRÉM BORDEAUX-I VÖRÖS BOR KIVONATTAL
A Bordeaux-i szőlő polifenol tartalma révén rendkívül gazdag antioxidánsokban, mely garantálja a bőrfiatalító és ránctalanító hatást. Aktiválja a SIRT fiatalság fehérjét, mely védi a bőr DNA-ját a sérülésektől, eltávolítja a káros szabad gyököket, erősíti a bőr természetes regenerációját. Kisimítja a mimikai ráncokat és megelőzi újak kialakulását. Stimulálja a kollagén és elasztin termelését. A bőr így újra visszanyeri fiatalos rugalmasságát és feszességét. A vörös bor kivonata, a szőlőmagolaj, vitaminok és növényi ceramidok együttesen építik újjá a bőr hidrolipid rétegét, megelőzik a vízveszteséget, így a bőr újra hidratált, regenerált és táplált lesz. Használata: használja este az előzőleg megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrén. Hagyja rajta beszívódásig.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.