Bione argánolaj+sheavaj regeneráló arckrém 51 ml

Bione argánolaj+sheavaj regeneráló arckrém 51 ml

Raktáron

Európa felfedezi a keleti nők gyönyörű bőrének titkát. Engedje, hogy kényeztesse magát a legdrágább kozmetikai olajjal - a tövises argánolajjal. Tápláló bőrkrém argánolajjal, shea vajjal és Q10 koenzimmel, 24 órás hatással.

2 991 Ft
egységár: 58,65 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8595061608316
Márka:Bione
Kiszerelés:51 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bione argánolaj+sheavaj regeneráló arckrém 51 ml Részletes leírás

Európa felfedezi a keleti nők gyönyörű bőrének titkát. Engedje, hogy kényeztesse magát a legdrágább kozmetikai olajjal - a tövises argánolajjal. Tápláló bőrkrém argánolajjal, shea vajjal és Q10 koenzimmel, 24 órás hatással. Antioxidánsokat tartalmaz - inozitolt és E-vitamint. Véd a bőrt az öregedéstől és a szabad oxigéngyökök okozta ráncoktól. A panthenol és glicerin visszatartja a vizet a bőrben, az allantoin megnyugtatja a bőrt. A Q10 koenzim egy népszerű ránctalanító hatóanyag, amely optimalizálja a sejtek „légzését”.

Felhasználási javaslat: Vigye fel rendszeresen vékony rétegben az arc, nyak és dekoltázs bőrére. A krém rendkívül lágy, könnyen felkenhető. BIO minőségben, hipoallergén parfümözéssel, SLS, SLES nélkül készül, szilikon, kőolajszármazék és parabénmentes.

Összetétel/INCI:
Aqua, Ethylhexyl Stearate, Hydrogenated Coconut Oil, Cetyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Capryloyl Glycine, Inositol, Butyrospermum Parkii Butter, Panthenol, Allantoin, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopherol, Xanthan Gum, Acrylates/Vinylisodecanoate Crosspolimer, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide,Sodium Carbomer, Ubiquinone, Sorbitan Caprylate
Száraz helyen tárolandó 15 - 25 fokig.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.