Bione cosmetics ginzeng, goji, chia regeneráló arckrém 51 ml

Bione cosmetics ginzeng, goji, chia regeneráló arckrém 51 ml

Raktáron

'Ginzeng – „az örök fiatalság szökőkútja“ Chia – „az azték futók kincse“ Goji – „vörös gyémánt, a fiatalság elixírje“ Védelem, táplálás és regenerálás a természet erejével. A benne lévő anyagok, mint a ginzenoidok, poliszacharidok, glükánok, fitoszterolok, aminosavak, bio ásványi anyagok, szacharidok, zsírsavak, a tápláló arckrémben kiegészülnek még az argánolajjal, Shea vajjal és a 24 órás hatékonyságú Q10 koenzimel.

2 924 Ft
egységár: 57,33 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8595061612900
Márka:Bione
Kiszerelés:51 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bione cosmetics ginzeng, goji, chia regeneráló arckrém 51 ml Részletes leírás

"Ginzeng – „az örök fiatalság szökőkútja“
Chia – „az azték futók kincse“
Goji – „vörös gyémánt, a fiatalság elixírje“
Védelem, táplálás és regenerálás a természet erejével.
A benne lévő anyagok, mint a ginzenoidok, poliszacharidok, glükánok, fitoszterolok, aminosavak, bio ásványi anyagok, szacharidok, zsírsavak, a tápláló arckrémben kiegészülnek még az argánolajjal, Shea vajjal és a 24 órás hatékonyságú Q10 koenzimel. Antioxidánsokat - inozitolt és E-vitamint tartalmaz, amelyek védik a bőrt a szabad oxigéngyökök káros hatásaitól. A jelenlévő pantenol és glicerin megtartják a bőr nedvességtartalmát, az allantoin nyugtatja a bőrt. A Q10 koenzim keresett ránctalanító összetevő, amely optimalizálja a sejtlégzést.
Felhasználási javaslat: Vigye fel rendszeresen vékony rétegben az arc, nyak és dekoltázs bőrére. A krém rendkívül lágy, könnyen felkenhető. BIO minőségben, hipoallergén parfümözéssel, SLS, SLES nélkül készül, szilikon, kőolajszármazék és parabénmentes.

Összetétel/INCI:
AQUA, ETHYLHEXYL STEARATE, HYDROGENATED COCONUT OIL, CETYL ALCOHOL, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE SE, ACANTHOPANAX SENTICOSUS ROOT EXTRACT, LYCIUM CHINENSE FRUIT EXTRACT, SALVIA HISPANICA SEED EXTRACT, SALVIA HISPANICA SEED OIL, STEARIC ACID, CAPRYLOYL GLYCINE, INOSITOL,UBIQUINONE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, PANTHENOL, ALLANTOIN, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, ACRYLATES/VINYL ISODECANOATE CROSSPOLYMER, PARFUM, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SORBITAN CAPRYLATE, POTASSIUM SORBATE, O-CYMEN-5-OL.
Száraz helyen tárolandó 15 - 25 fokig.
"

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.