Schüssler age protection éjszakai arckrém 50 ml

Schüssler age protection éjszakai arckrém 50 ml

Raktáron

A kor előrehaladtával a szem körül szarkalábak, mimikai ráncok, a homlok területén redők, majd a hajtő és a fül környékén mélyebb ráncok figyelhetők meg. A silicea ásványi só szabályozhatja a kollagén szintézist, újraaktiválhatja a bőr anyagcseréjét, helyreállítva az optimális szintű hidratálást és tömörséget.

8 061 Ft
egységár: 161,22 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997243305120
Márka:Schüssler
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Schüssler age protection éjszakai arckrém 50 ml Részletes leírás

A kor előrehaladtával a szem körül szarkalábak, mimikai ráncok, a homlok területén redők, majd a hajtő és a fül környékén mélyebb ráncok figyelhetők meg. A silicea ásványi só szabályozhatja a kollagén szintézist, újraaktiválhatja a bőr anyagcseréjét, helyreállítva az optimális szintű hidratálást és tömörséget. A Nr.11-es Schüssler natúr krém mindennapos használatával bőre visszanyeri feszességét, vitalitását! Kiszerelés: 75 mlECOCERT minősített összetevőkbio sheavajjal, argánolajjal és jojoba olajjalkőolajszármazék- és parabénmenteshipoallergén illatA Silicea ásványi só szabályozza a kollagén termelést és helyreállíthatja a bőr hidratáltságát. Ez a Schüssler natúr krém revitalizálja a bőrt és így visszanyeri fiatalos feszességét. A Nr. 11-es Schüssler natúr alapkrémet a mimikai ráncok ellen vesd be. A Siliceát nem hiába nevezik szépítő kovasavnak: a bőr, a haj és a köröm egészséges megjelenéséért felelős legfontosabb ásványi anyag.A Nr.11 Schüssler sót, a Siliceát közismert nevén "szépség sójának" említik, hiszen a korai, mimikai ráncok szarkalábak vagy erős homlokredők megjelenésekor nyújt megoldást. A Silicea elsődlegesen a bőr kötő-, és támasztószövet struktúrájának kialakításában vesz részt, de a csont és porc felépítésében is fontos szerepet játszik. Az ásványi só hiányállapota esetén bőrünk veszít feszességéből, és intenzívebb ráncképződéssel találkozunk, az erek rugalmassága csökken. Törékeny, benőtt körmök kezelésére is szintén hatásos natúr krém. Nr. 11-es natúr alapkrém a sheavaj, az argánolaj természetes összetevők mellett szőlőmagolaj kivonatot is tartalmaz az intenzív hidratálás érdekében.A Silicea Schüssler-féle ásványi só olyan hígításban kerül a termékbe, hogy a szervezetben található idegentestekre nincs hatással, így nyugodtan használhatod!Összetevők (INCI):Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter**, Glycerin, Betaine*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Zea Mays Germ Oil, Vitis Vinifera Oil, Cetearyl Alcohol*, Benzyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil**, Argania Spinosa Kernel Oil**, Xanthan Gum*, Caprylic/Capric Triglyceride*, Parfum, (Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene)*, Benzyl Alcohol, Dehydroxyacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Magnesium Stearate, Lactose, Silica* ECOCERT tanusítvánnyal rendelkező alapanyag.** Organic/Bio minősítéssel rendelkező alapanyag.*** Hipoallergén illatanyag

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.