Bione exclusive q10 hyaluronsavas nappali arckrém 51 ml

Raktáron

Az exkluzív Q10 koenzim-tartalmú, hidratáló komponenssel és hialuronsav hozzáadásával készült arckrém minden bőrtípusra javasolt. Használata során a fáradt bőr tónusát és a fényét helyreállíthatja, a bőr rugalmas, hidratált és táplált lehet.

2 991 Ft
egységár: 58,65 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8595061606336
Márka:Bione
Kiszerelés:51 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bione exclusive q10 hyaluronsavas nappali arckrém 51 ml Részletes leírás

Az exkluzív Q10 koenzim-tartalmú, hidratáló komponenssel és hialuronsav hozzáadásával készült arckrém minden bőrtípusra javasolt. Használata során a fáradt bőr tónusát és a fényét helyreállíthatja, a bőr rugalmas, hidratált és táplált lehet. A Q10 koenzim fokozza a sejtek légzését, és így optimalizálja a bőr biokémiai folyamatait. A fogyasztók megerősítik, hogy a bőr fokozatosan világosodik, idővel a mélyebb ráncok is eltűnnek. A krémet nagyon könnyű, modern emulzióként készítik, minimális emulgeálószerekkel és csökkentett parfümtartalommal. A krémet hidratáló glicerin, regeneráló allantoin, tápláló panthenol, mandulaolaj és shea vaj egészítik ki. A krém kizárólag ásványi UV-szűrőt tartalmaz, a külső behatások ellen is jelentős mennyiségű antioxidánst - E-vitamint tartalmaz.

Felhasználási javaslat: Rendszeresen, vékony rétegben vigye fel a bőrre, a nyakra, a dekoltázsra, a kéz hátára, stb. A krém kivételesen puha, könnyen kenhető, könnyen felszívódó és könnyű, allergén parfümök nélkül. A tartósítószer a termék felvitele után fokozatosan elpárolog a bőrből. Parabének és szilikonok nélküli bio készítményben készül. Hűvös helyen tárolandó. A krémet csak tiszta ujjakkal vigye fel. Nemionos emulgeálószerek tartalma: 0,0% Zsírfázis-tartalom: 28% -ig pH: fiziológiai. Kizárólag ásványi UV-szűrőt tartalmaz, hozzávetőlegesen számított SPF: 2,5–3. Hialuronsavat tartalmaz nátriumsója formájában. A krém sárgás színét a jelen lévő Q10 koenzim okozza.

Összetétel/INCI:
AQUA,ETHYLHEXYL STEARATE, HYDROGENATED COCONU OIL, CETYL ALCOHOL, GLYCERIN, GLYCERYLSTEARATE SE, STEARIC ACID, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, PANTHENOL, ALLANTOIN,CAPRYLOYL GLYCINE, TOCOPHEROL, SODIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, ACRYLATES/VINYLISODECANOATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYALURONATE, SODIUM CARBOMER, PARFUM,ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, SORBITAN CAPRYLATE, UBIQUINONE, PRUNUS AMYGDALUSSATIVA KERNEL OIL, PHENOXYETHANOL.
Száraz helyen tárolandó 15 - 25 fokig.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.