Helia-D cell concept 65+ bőrfiatalító+ránctalanító krém éjszakai 50 ml

Raktáron

Az alpesi rózsa őssejt kivonat élettel tölti fel a bőrt, hozzájárul a bőr védekező funkciójának erősítéséhez. Matrixyl®3000, hyaluronsav és retinol tartalma támogatja a bőr regenerálódását, elősegíti a ráncok kisimítását, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát.

4 232 Ft
egységár: 84,64 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999561859293
Márka:Helia-D
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Helia-D cell concept 65+ bőrfiatalító+ránctalanító krém éjszakai 50 ml Részletes leírás

Az alpesi rózsa őssejt kivonat élettel tölti fel a bőrt, hozzájárul a bőr védekező funkciójának erősítéséhez. Matrixyl®3000, hyaluronsav és retinol tartalma támogatja a bőr regenerálódását, elősegíti a ráncok kisimítását, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát. Az aszkorbil-glükozid a C-vitamin glükózzal kombinált stabil formája, antioxidáns tulajdonságú, hozzájárul a simább, fiatalosabb bőrérzethez. A szőlőmagolaj hidratálja a bőrt és segít a regenerálásában. További értékes, növényi hatóanyagai (shea vaj, ligetszépe olaj) bőrpuhító, bőrregeneráló hatásúak. E-vitamin tartalma védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal szemben.
Eredmény:
Rendszeres használatával a ráncok kisimultabbnak tűnnek, a bőr megjelenése simábbnak, feszesebbnek, rugalmasabbnak látszik.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.