Krém Shop Frozen No.13 Arckrém 75 ml

Raktáron

Növényi botoxos anti-aging krém Q10-zel és feketeribizli olajjal.

7 920 Ft
egységár: 7 920 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999860865025
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Krém Shop Frozen No.13 Arckrém 75 ml Részletes leírás

Frozen No. 13 Növényi botoxos Anti-aging hidratáló – Érett bőrre

A Frozen No. 13 egy olyan acmella kivonatos (növényi botoxos), öregedésgátló anti-aging krém, amivel megelőzhető a mimikai ráncok kialakulása. Hatóanyagainak köszönhetően a krém szuperképessége, hogy nemcsak megelőzi, de  halványítja, vagy akár el is tüntetheti a már meglévő ráncokat.

Frozen No. 13 krémünk  egy rendkívül tartalmas, kissé testes mégis gyorsan felszívódó krém, amelybe értékes öregedésgátló hatóanyagokat tettünk, hogy bőröd megkapja a maximális védelmet. Acmella tartalmú anti-aging krémünk az értékes olajok mellett Q10 koenzimet és kollagént is tartalmaz.

Makadámiadió olaj

Minden bőrtípusra használható, könnyen felszívódó, tápláló olaj.  A makadámdió belsejéből nyerik ki, hidegen préseléssel. Igazán bő antioxidáns, vitamin és ásványi anyag forrásnak számít, hiszen A-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B9- és E-vitamint, valamint vasat, kalciumot, káliumot, nátriumot, magnéziumot, cinket, szelént, rezet és foszfort is tartalmaz. Ennek köszönhetően remek gyulladáscsökkentő hatása van, nyugtatja a bőrt, lassítja a szövetek öregedési folyamatát, és megvédi az arcbőrt az UV-sugarak káros hatásaitól is. Segít a bőr egészségének helyreállításában, selymessé és puhává varázsolva az arcbőrt.

Olíva szkvalén

Az olíva szkvalént az olívaolajból nyerik ki, mind a bőrre, mind a hajra rendkívül jótékony hatással van. Rengeteg pozitív tulajdonsága közül talán a legfontosabb, hogy segíti a bőr védőrétegének kialakulását, hatékony bőrpuhító és hidratáló hatású. Serkenti a bőr regeneráló képességét, táplál, és megfelelő nedvességgel látja el a bőr mélyebb rétegeit is. Elősegíti a bőr vízáteresztő képességét, így a hatóanyagok könnyebben fejthetik ki jótékony hatásukat. Az olíva szkvalén a hajat is hidratálja, puhítja, emellett egészséges fényt és csillogást kölcsönöz a mindennapokban.

Feketeribizli olaj

A feketeribizli olaj regeneráló,  és antioxidáns hatóanyagokban gazdag, ezért is az egyik legjobb társ a ráncok elleni küzdelemben.  Élénkítő hatása növeli a bőr rugalmasságát. Nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt is igen kedvelt természetes összetevő. Miközben csillapítja a bőrpírt és az irritációt, hozzájárul a bőr megfelelő hidratálásához is. Az érett, fakó, öregedő arcbőrre különösen ajánlott, de prevenciós szempontból is tökéletesen alkalmazható alapanyag.

Geránium víz

A geránium víz gyengéden frissíti a bőrt, és segít harmóniába hozni a bőrfelszín egyenetlenségeit. Minden bőrtípusra ajánlott, hiszen egyaránt nyújt tökéletes megoldást. Tökéleteses, és nagyon értékes elixír a problémás, zsíros, pattanásos bőrtünetek enyhítésére és megszüntetésére, de élénkítő hatásának köszönhetően az érettebb bőrt is remekül hidratálja.

Acmella-kivonat

Az acmella kivonatot növényi botoxnak is szokták nevezni, hiszen elképesztő hatékonyan képes eltüntetni a ráncokat, kisimítani a bőrfelületet. Elsősorban a szemkörnyéki, mimikai, és az ajkak körüli ráncok csökkentésére és megszüntetésére használjuk, de hatékonyan segít a bőr szerkezetének strukturálásában is. Használata során már rövid idő alatt is jelentős javulás tapasztalható. A bőr szemmel láthatóan, simábbá, teltté válik, a bőr felületi szerkezete kiegyenlítődik, a szárazság és a sprőd érzet pedig szinte azonnal megszűnik.

Q10 koenzim

A Q10 koenzim természetes módon megtalálható az emberi szervezetben is, melynek nagyon fontos szerepe van a sejtek megújulásában, a bőr rugalmasságának fenntartásában és egészségünk megőrzésében is. Szervezetünk 25-30 éves korig képes előállítani a Q10 koenzimet, utána azonban feltétlenül pótolni kell, hiszen nagyon fontos szerepe van bőrünk, szervrendszerünk és érrendszerünk egészségének megőrzésében is. Szabadgyök ellenes hatásának köszönhetően lassítja a bőr öregedését. A Q10 koenzimnek alapvető szerepe van a sejtek megújulásában és a bőr egészségének és rugalmasságának megőrzésében. Egy igazi, természet adta csodafegyver és kiváló harcostárs a ráncok ellen, amelyek a kor előrehaladtával egyre jobban elmélyülhetnek, ha nincsenek megfelelően ápolva,  vagy ha a szervezet nem kapja meg azt, amire szüksége van. A Q10 koenzimnek kiváló antioxidáns hatása van, emellett segít lassítani a kollagén lebomlásának folyamatát, és megőrizni a bőr természetes fényét és szépségét.

Növényi kollagén

A növényi kollagént mind a bőr, mind pedig a haj ápolása során használhatjuk. Minden bőrtípus számára kedvező, hiszen csökkeni a bőr vízveszteségét és segíti a bőr természetes védőrétegének megerősítését. 

Ázsiai gázló olaj

Az ázsiai gázló olaj egyike a legfontosabb Ayurvéda- gyógymódban használt füveknek. A gyógyítás szempontjából két fontos hatóanyaga van: a madecassosid és a madecassic sav, melynek köszönhetően valódi gyógyír a bőr számára. Elképesztő hatékonysággal képes regenerálni a bőrszövetet,  nagyon jó ráncmegelőző és ránctalanító hatással bír, kiváló feszesítő,  frissítő, keringést serkentő, vízelvezető, és hegesítő. Segíti a sebek, sérülések gyógyulását. Rendkívüli módon képes serkenti a fibrobalastok működését, és serkenti a kollagén termelődést is, melyek nagyban meghatározzák bőrünk fiatalosságát, egészségét és rugalmasságát.

Összetevők:
      Aqua
      Pelargonium graveolens flower water
      Polyglyceryl-3 Dicitrate/stearate
      Macadamia integrifolia/tetraphylla seed oil
      Olive squalane
      Helianthus annuus seed oil, centella asiatica extract
      Glycerin, croton lechleri resin extract
      Cetyl alkohol
      Oenothera biennis oil
      Simmondsia chinensis seed oil
      Oenothera biennis oil
      Caprylic/capric triglycerides
      Capric triglyceride, spilanthes acmella flower extract
      Ribes nigrum seed oil
      Aloe ferox leaf extract
      Aqua, glycoproteins, salix nigra bark extract, potassium sorbate
      Ubiquinone, tocopheryl acetate
      Phenoxyethanol and Ethylhexylglycerin
      Tocopherol
      Parfum

      

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.