Lirene avokádóolajos arckrém 50 ml

Lirene avokádóolajos arckrém 50 ml

Raktáron

Bőrtápláló, ránctalanító krém nappalra és éjszakára. Hidratálás és táplálás - a természet és a tudomány házasítása az egészséges és gyönyörű bőrért. • Aloe Vera – aktívan hidratál és nyugtat • Karitévaj – mélyen táplál • A-vitamin – redukálja a ráncokat.

1 613 Ft
egységár: 32,26 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5900717079151
Márka:Lirene
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lirene avokádóolajos arckrém 50 ml Részletes leírás

Bőrtápláló, ránctalanító krém nappalra és éjszakára. Hidratálás és táplálás - a természet és a tudomány házasítása
az egészséges és gyönyörű bőrért.
• Aloe Vera – aktívan hidratál és nyugtat
• Karitévaj – mélyen táplál • A-vitamin – redukálja a ráncokat. Összetevők: Aqua (Water), Decyl Oleate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glycine Soja (Soybean) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Palmitic Acid, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, BHA, Sodium Hyaluronate, Aphanizomenon Flos-aquae Extract, Methylparaben, Diazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.