Vollaré age creator 40+ hyaluronsavas, e-vitaminos és retinolos bőrhidratáló arckrém 50 ml

Vollaré age creator 40+ hyaluronsavas, e-vitaminos és retinolos bőrhidratáló arckrém 50 ml

Raktáron

Age Creator 40+ bőrhidratáló és ránctalanító nappali és éjszakai arckrém HYALURONSAVVAL, E-VITAMINNAL és RETINOLLAL Intenzív és hosszan tartó bőrhidratáló arckrém – a krémben lévő hyaluronsav megakadályozza a bőr kiszáradását.

1 904 Ft
egységár: 38,07 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5902026640855
Márka:Vollare
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vollaré age creator 40+ hyaluronsavas, e-vitaminos és retinolos bőrhidratáló arckrém 50 ml Részletes leírás

Age Creator 40+ bőrhidratáló és ránctalanító nappali és éjszakai arckrém HYALURONSAVVAL, E-VITAMINNAL és RETINOLLAL
Intenzív és hosszan tartó bőrhidratáló arckrém – a krémben lévő hyaluronsav megakadályozza a bőr kiszáradását. Eltünteti a fáradtság jeleit, széppé varázsolja a bőr színét. Optimalizálja a mikrocirkulációt és a bőr anyagcseréjét. Emellett a kérmben lévő hatóanyagoknak köszönhetően eltünteti a salakanyagokat és toxinokat a bőrből, csökkenti a duzzanatokat – a bőr élettel teli, üde és friss lesz. Ajánlott korosztály: 40+

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.