Himalaya textilmaszk arctisztító nim növénnyel és teafával 30 ml

Nincs raktáron

Természetes arctisztítás nim növénnyel. 100% pamutból készült, biológiailag lebomló, szuper puha textilmaszk, amely tökéletesen illeszkedik az arcra, mintha csak a saját bőre lenne. Természetes hialuronsavat tartalmaz az intenzív hidratálásért.

Kosárba
EAN kód:4895175201231
Márka:Himalaya
Kiszerelés:30 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya textilmaszk arctisztító nim növénnyel és teafával 30 ml Részletes leírás

Természetes arctisztítás nim növénnyel.
100% pamutból készült, biológiailag lebomló, szuper puha textilmaszk, amely tökéletesen illeszkedik az arcra, mintha csak a saját bőre lenne. Természetes hialuronsavat tartalmaz az intenzív hidratálásért. A benne található nim növény hatékonyan veszi fel a harcot a pattanásokkal. Teafa tartalma csökkenti a felesleges faggyútöbbletet és segít tisztítani és frissíteni az arcbőrt.
1 maszk 1 hétre elegendő hidratáló szérumot tartalmaz!
Használata:
1. Hajtogasd szét a maszkot és egyenletesen helyezd fel a megtisztított arcbőrre!
2. Igazítsd a maszkot az arckontúrodhoz és hagyd hatni 15 percig!
3. Távolítsd el a maszkot! Ezután gyengéden masszírozd át az arcbőrt, elősegítve a formula beszívódását, majd a felesleget töröld le egy vattakoronggal!
Fő összetevők:
Nim (Azadirachta indica): hatékonyan veszi fel a harcot a pattanásokkal.
Teafa (Melaleuca alternifolia): segít csökkenti a felesleges faggyútöbbletet, tisztítani és frissíteni az arcbőrt.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.