Holt-tenger prémium hidratáló maszk 10 ml

Holt-tenger prémium hidratáló maszk 10 ml

Nincs raktáron

A friss és feszes bőrért. Kiváló ápoló hatás a Holt-tenger mélyéről. A Holt-tenger ősforrásából származó, magnéziumot, kalciumot, káliumot, brómot és számos nyomelemet tartalmazó folyékony ásványi anyag koncentrátum egyedi és természetes ápolást nyújt.

Kosárba
EAN kód:4008890007709
Márka:Salthouse
Kiszerelés:10 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Holt-tenger prémium hidratáló maszk 10 ml Részletes leírás

A friss és feszes bőrért. Kiváló ápoló hatás a Holt-tenger mélyéről. A Holt-tenger ősforrásából származó, magnéziumot, kalciumot, káliumot, brómot és számos nyomelemet tartalmazó folyékony ásványi anyag koncentrátum egyedi és természetes ápolást nyújt. A frissítő krémmaszk extra hidratálást biztosít a bőr számára. Az értékes holt-tengeri ásványi anyag koncentrátum, az aloe vera, a varázsmogyoró és az uborka válogatott kivonatai megkötik a vizet a sejtekben és megelőzik a bőr nedvességtartalmának csökkenését.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.