LYL  Elastic feszesítő ampulla

LYL Elastic feszesítő ampulla

Nincs raktáron

​Petyhüdt, fáradt arc kezelésére. Az ampulla hatóanyagai: hyaluronsav, hidrolizált elasztin. A hyaluronsav-molekula óriási vízmegkötő képességgel rendelkezik. Egyetlen molekulája kb 1000 vízmolekulát képes megtartani, magához vonzza, és megköti a nedvességet.

Kosárba
EAN kód:5997590700326
Márka:LYL
Kiszerelés:10 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

LYL Elastic feszesítő ampulla Részletes leírás

Petyhüdt, fáradt arc kezelésére.

Az ampulla hatóanyagai: hyaluronsav, hidrolizált elasztin.

A hyaluronsav-molekula óriási vízmegkötő képességgel rendelkezik. Egyetlen molekulája kb 1000 vízmolekulát képes megtartani, magához vonzza, és megköti a nedvességet. Ennek köszönhetően segíti a bőr hidratálását, megakadályozza kiszáradását, meggátolja a ráncosodást, javítja az arckontúrokat. A bőr feszes és ellenálló lesz. Az elasztin stimulálja a bőrben az elasztin újraképződését és ezzel helyreállítja mechanikai tulajdonságait, fiatalosan rugalmassá válik.

Használata:
A megtisztított arcra 2 ml vigyünk fel. Egyenletesen oszlassuk el pár perces masszírozással, vagy ultrahanggal jutassuk a bőr mélyebb rétegeibe. Lehúzható Base maszkkal együtt alkalmazva látványos eredményt kapunk.

LYL Elastic feszesítő ampulla Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Krisztina2019. 07. 25.

  Hamar felszívódik , feszesebbé teszi a bőrt. Fél éve használja anyukám (63) , sokkal szebb a bőre .

Anonim Felhasználó2018. 07. 06.

  Fantasztikus terméket kaptam. És tényleg működik.

Anonim Felhasználó2016. 08. 19.

  könnyen felszívódik,nem ragad utána az arcom.Az apróbb ráncokat kifeszíti.

Anonim Felhasználó2016. 08. 12.

  Kiváló, a bőr tömörségét fokozó készítmény. Nappali és éjszakai krém alatt használva hatása szemmel látható.

Anonim Felhasználó2015. 06. 20.

  Gyorsan felszívódik, láthatóan feszesebb lesz tőle a bőröm. Picit ragacsos marad utána a bőröm, de ha bekenem a szokásos hidratáló krémemmel, akkor nagyon kellemes érzés marad utána.