Parusan energizáló tonik férfiaknak 200 ml

Parusan energizáló tonik férfiaknak 200 ml

Raktáron

Hajritkulás, diffúz hajhullás esetén serkenti a fejbőr vérkeringését, biztosítja a fejbőr tápanyaggal történő ellátását, csökkenti a hajhullást és támogatja a haj növekedési fázisát. A PARUSAN Energizáló tonik egy tápanyag-koncentrátum, mely a fejbőrt a haj gyökeréig célzottan látja el koncentrált tápanyagokkal.

5 242 Ft
egységár: 26,21 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4016369620618
Márka:Parusan
Kiszerelés:200 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Parusan energizáló tonik férfiaknak 200 ml Részletes leírás

Hajritkulás, diffúz hajhullás esetén serkenti a fejbőr vérkeringését, biztosítja a fejbőr tápanyaggal történő ellátását, csökkenti a hajhullást és támogatja a haj növekedési fázisát.A PARUSAN Energizáló tonik egy tápanyag-koncentrátum, mely a fejbőrt a haj gyökeréig célzottan látja el koncentrált tápanyagokkal. Számos kiváló minőségű összetevő (koffein, L-arginin, B3-vitamin) mellett egy speciális összetételű növényi kivonatot is tartalmaz, mely csökkenti a hajhullást és jelentősen meggyorsítja a haj újranövekedését.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.