Weleda 30+ vadrózsa bőrsimító szemkörnyékápoló krém minden bőrtípusra 10 ml

Weleda 30+ vadrózsa bőrsimító szemkörnyékápoló krém minden bőrtípusra 10 ml

Nincs raktáron

'Natrue minősítéssel rendelkező natúrkozmetikum Enyhíti az első szemráncokat, csökkenti a duzzanatot és élénkít. Illatanyagmentes. A vadrózsa kitűnik harmonizáló hatásával és hozzájárul a bársonyos bőr megjelenéséhez.

Kosárba
EAN kód:4001638080088
Márka:Weleda
Kiszerelés:10 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Weleda 30+ vadrózsa bőrsimító szemkörnyékápoló krém minden bőrtípusra 10 ml Részletes leírás

"Natrue minősítéssel rendelkező natúrkozmetikum
Enyhíti az első szemráncokat, csökkenti a duzzanatot és élénkít. Illatanyagmentes.
A vadrózsa kitűnik harmonizáló hatásával és hozzájárul a bársonyos bőr megjelenéséhez. A bio vadrózsamagolaj támogatja a bőr építő folyamatait és csökkenti az első ráncokat. A vadrózsa, varjúháj, szemvidítófű kivonatait tartalmazó lágy, illatanyagmentes formula erősíti és védi a szemkörnyék érzékeny bőrét. Enyhíti az első szemráncokat, csökkenti a duzzanatot és élénkít. Bőrgyógyászatilag igazoltan bőrbarát. Használata kontaktlencsét viselők számára szemészetileg igazolt. Szintetikus színezékektől, illatanyagoktól, tartósítószerektől és ásványolaj alapú alapanyagoktól mentes."

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.