Perlweiss white and gloss fogfehérítő krém 50 ml

Perlweiss white and gloss fogfehérítő krém 50 ml

Raktáron

PERLWEISS White&Gloss 4D fehérítő-rendszer, mely felgyorsítja a fehérítést és hatékonyan távolítja el az elszíneződéseket. A Pink formula és a Pro-Shine komplex együttes hatásának köszönhetően a fogak azonnal fehérebbnek és ragyogóbbnak látszanak.

1 651 Ft
egységár: 33,02 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4008890009314
Márka:PerlWeiss
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Perlweiss white and gloss fogfehérítő krém 50 ml Részletes leírás

PERLWEISS White&Gloss 4D fehérítő-rendszer, mely felgyorsítja a fehérítést és hatékonyan távolítja el az elszíneződéseket. A Pink formula és a Pro-Shine komplex együttes hatásának köszönhetően a fogak azonnal fehérebbnek és ragyogóbbnak látszanak. Akár 2 árnyalattal fehérebb fogak egy hét alatt.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.