Perlweiss white and repair fogfehérítő krém 75 ml

Perlweiss white and repair fogfehérítő krém 75 ml

Nincs raktáron

PERLWEISS White&Repair fogfehérítő krém. Az első regeneratív fogkrém hármas hatással, mely reaktiválja a természetes fehérséget, remineralizálja a fogzománcot, és teljes körű védelmet biztosít a fogszuvasodás, a fogkő, a fogágysorvadás és érzékenység ellen.

Kosárba
EAN kód:4008890009093
Márka:PerlWeiss
Kiszerelés:75 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Perlweiss white and repair fogfehérítő krém 75 ml Részletes leírás

PERLWEISS White&Repair fogfehérítő krém. Az első regeneratív fogkrém hármas hatással, mely reaktiválja a természetes fehérséget, remineralizálja a fogzománcot, és teljes körű védelmet biztosít a fogszuvasodás, a fogkő, a fogágysorvadás és érzékenység ellen. Azoknak ajánljuk, akiknek fontos az ápolt megjelenés és a minőség.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.