Lacalut Aktiv fogkrém 75 ML

Lacalut Aktiv fogkrém 75 ML

Raktáron

Kifejezetten a fogágybetegség és a fogínyvérzés megelőzésére. Csökkenti az inger- és fájdalomérzékenységet, erősíti a fogínyt, és megelőzi a fogínybetegségeket. .

1 700 Ft
egységár: 1 699,65 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4016369626016
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lacalut Aktiv fogkrém 75 ML Részletes leírás

A preventív hatású Lacalut aktiv fogkrém különleges hatóanyag kombinációja révén csökkenti a baktériumok számát, melyek a foglepedék képződését idézik elő.

Megszünteti a fogínyvérzést, és csillapítja a fogak fájdalom és ingerérzékenységét. Ezzel a fogínybetegségek megelőzhetővé válnak, a fogak és fogíny egészsége tartósan megőrizhető. Különleges hatóanyag kombinációja érezhetően feszesebbé teszi a fogínyt és bizonyítottan megelőzi a fogíny gyulladásait.

Alkalmazás
Mossa meg fogait reggel és este a Lacalut aktiv fogkrémmel.
Hatéves, vagy annál fiatalabb gyermekek esetén: borsónyi mennyiséget tegyen a gyermek fogkeféjére és ügyeljen arra, hogy a gyermek fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le.

Más forrásból származó fluorid bevitele esetén kérje ki fogorvosa vagy orvosa tanácsát!

Összetevők
Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Hydroxy ethyl cellulose, Aluminum Lactate, Sodium Myristyl Sulfate, Sodium Fluoride, Menthol, Sodium Saccharin, Sodium Cetyl Sulfate, Chlorhexidine Digluconate, Sodium Hydroxide, CI 77891.
Nátrium-fluoridot tartalmaz (1450 ppm fluorid).


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

M. N.2023. 10. 17.

  Nagyon jó, kb. 1 hete használom és kevésbé érzékeny az inyem.

Anonim Felhasználó2022. 12. 27.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.