Splat Biocalcium fogkrém

Splat Biocalcium fogkrém

Raktáron

SPLAT BIOCALCIUM FOGKRÉM 100 ml - KALCIUM VISSZAÉPÍTÉS A fogzománc erősítése és biztonságos fehérítés. A hidroxiapatit és a tojáshéjból előállított Kalciusz elősegíti a fogzománc ásványi anyagainak pótlását.

1 428 Ft
egységár: 14,28 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4603014001092
Márka:Splat
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Splat Biocalcium fogkrém Részletes leírás

SPLAT BIOCALCIUM FOGKRÉM 100 ml - KALCIUM VISSZAÉPÍTÉS
A fogzománc erősítése és biztonságos fehérítés.
A hidroxiapatit és a tojáshéjból előállított Kalciusz elősegíti a fogzománc ásványi anyagainak pótlását. A nátrium-bikarbonát megakadályozza a foglepedékképződést és védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen.

Splat Biocalcium fogkrém Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Splat Biocalcium fogkrém Kulcsszó

Splat,biocalcium,fogkrém,bio fogkrém,kalciumos fogkrém

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 12. 25.

  Nagyon gazdaságos, jó ízű, és a savas ételek italok után a hosszan tartó használat következtében már nem lesz az a fura fájó érzet.