Babushka Agafia bio hajhullás elleni hajmaszk erdeibojtorján és vadkomló kivonattal 200 ml

Babushka Agafia bio hajhullás elleni hajmaszk erdeibojtorján és vadkomló kivonattal 200 ml

Raktáron

Segít csökkenteni a hajhullást, vitaminokkal tölti fel a hajszálat és hajgyökeret. Bio erdeibojtorján-kivonat ma-gas B-, A-, E- és C-vitamin tartalmával megelőzi a haj-hullást, megszünteti a haj töredezését.

1 188 Ft
egységár: 5,94 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4743318148960
Márka:Babushka Agafia
Kiszerelés:200 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Babushka Agafia bio hajhullás elleni hajmaszk erdeibojtorján és vadkomló kivonattal 200 ml Részletes leírás

Segít csökkenteni a hajhullást, vitaminokkal tölti fel a hajszálat és hajgyökeret. Bio erdeibojtorján-kivonat ma-gas B-, A-, E- és C-vitamin tartalmával megelőzi a haj-hullást, megszünteti a haj töredezését. Vadkomló-kivo-nat erősíti a gyökereket és vitaminnal látja el a hajat.
Használat: Oszlassa el a nedves haj teljes hosszán, hagy-ja hatni 3-5 percig, majd meleg vízzel öblítse le.
Összetevők: Aqua, Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Cocos Nucifera Oil, Arctium Lappa Root Extract*, Humulus Lupulus Extract*, Dryopteris Filix-Mas Leaf Extract*, Pulmonaria Officinalis Extract*, Mentha Piperita Leaf Extract*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cedrus Deodara Wood Oil, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
A szibériai tajga egy szinte felderítetlen világ. Az egyedül-álló termékek alapjait itt termő növények és gyógynövé-nyek hasznos kivonatai és olajai adják.
BDIH minősített, vegán natúrkozmetikum.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.