FAITH IN NATURE SAMPON ROZMARING 400ML

FAITH IN NATURE SAMPON ROZMARING 400ML

Nincs raktáron

Javítja a fejbőr vérkeringését is. .

Kosárba
EAN kód:708002400117
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

FAITH IN NATURE SAMPON ROZMARING 400ML Részletes leírás

A Faith in Nature rozmaring sampon hatékonyan ápolja a fejbőrt és segít megszüntetni az enyhébb korpásodás tüneteit illóolaja antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása révén, továbbá javítja a fejbőr vérkeringését is.Használatával hajunk tovább megőrzi tartását, és kitolódhatnak a hajmosások közötti időszakok.Normál vagy zsíros hajra ajánlott.

Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz.

Parabén-mentes, tartósítószert az alkotóelemek még nyomokban sem tartalmaznak. PH értéke hasonló a fejbőr PH értékéhez. 100% Természetes illatanyag/Természetes illóolajokkal/Parabén és SLS mentes/Vegán és állatokon nem tesztelt/ 99% Természetes összetevők

Tenyerébe öntve masszírozzon be egy adag sampont gyengéden a nedves hajba, hogy jól felhabozzon, majd öblítse ki és ismételje meg a műveletet még egyszer, amennyiben szükséges. A legjobb eredmény érdekében a Rozmaring sampon használata után, alkalmazza a nedves hajra a Rozmaring kondicionálót. Rendszeres használatra. Szemmel való érintkezés után azonnal öblítse ki alaposan tiszta vízzel. Irritáció esetén hagyja abba a termék alkalmazását. Tartsa távol gyermekektől.

Termék összetétele:
Aqua (Water)***, Ammonium laureth sulfate*, Maris sal (Sea salt), Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract**, Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil*, Glycerin*, Melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil*, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citric acid*, Limonene*, CI 75810*  Jelmagyarázat: *növényi összetevő, **bio minősítésű összetevő, ***víz a Lake District nemzeti parkból



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.