Ls.csipkebogyó gyantázás utáni hűsítő nyugtató gél 500 ml

Ls.csipkebogyó gyantázás utáni hűsítő nyugtató gél 500 ml

Nincs raktáron

aloe vera • borsmenta • csipkebogyó kivonattal Megnyugtatja és felfrissíti a gyantázás során igénybe vett bőrfelületet. Aloe vera: levelének kivonata több mint 75-féle gyógyhatású összetevőt tartalmaz.

Kosárba
EAN kód:5997803933640
Márka:Lady Stella
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ls.csipkebogyó gyantázás utáni hűsítő nyugtató gél 500 ml Részletes leírás

aloe vera • borsmenta • csipkebogyó kivonattal

Megnyugtatja és felfrissíti a gyantázás során igénybe vett bőrfelületet. Aloe vera: levelének kivonata több mint 75-féle gyógyhatású összetevőt tartalmaz. A növény A-, C-, valamint E-vitaminban egyaránt bővelkedik, ennek köszönhetően segíti a kollagén képzést, valamint a sebgyógyulást, gyulladást gátló, hámosítást serkentő, a bőr regenerálását gyorsító, hidratáló és bőrápoló hatású. A csipkebogyó kivonat jó hámosító, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású. C-vitamin tartalma erősíti a vérerek falát, erősíti a kötőszövetet és fokozza a szervezet ellenálló képességét. Borsmentaolaj: az olaj mentolt tartalmaz, hűt, ragyogóvá teszi a bőrt.

Kőolajszármazék, parabén, alkohol, szintetikus illatanyag mentes!


Használata: a szőrtelenített testfelületre vékony rétegben vigyük fel a gyantázás utáni nyugtató gélt, és masszírozzuk a bőrbe. A gél
gyorsan felszívódik.

Ingredients (INCI): Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Carbomer, Triethanolamine, Mentha Piperita Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, C.I. 42090, Limonene

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.