Naturcomfort Magyar Családi balzsam melegítő hatással 250 g

Naturcomfort Magyar Családi balzsam melegítő hatással 250 g

Raktáron

A Naturcomfort termékek megalkotásával a célunk az volt, hogy megnyugvást, regenerálódást adjunk a megfáradt szervezeteknek, természetes alapanyagokat felhasználva – mert szentül hisszük, hogy Isten patikája a természetben van.

8 257 Ft
egységár: 33,03 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887042164
Márka:Magyar Családi
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturcomfort Magyar Családi balzsam melegítő hatással 250 g Részletes leírás

A Naturcomfort termékek megalkotásával a célunk az volt, hogy megnyugvást, regenerálódást adjunk a megfáradt szervezeteknek, természetes alapanyagokat felhasználva – mert szentül hisszük, hogy Isten patikája a természetben van. Vásárlóink visszajelzése alapján megalkottuk a Magyar Családi Balzsam melegítős változatát! Többszörösen kitüntetett Magyar Családi Balzsamunk legújabb továbbfejlesztése! MINDEN gyógynövényes összetevő, ami a Magyar Családi Balzsamban benne van, megtalálható ebben az új Balzsamban, mindössze az a különbség, hogy ez az új Balzsam melegítő összetevőket is tartalmaz (Elsősorban capsaicint). Fontos tudni, hogy a melegítő hatást ott kezdjük el érezni, ahol vérbőség alakul ki, mert gyulladás van. Ezen felül, amikor valamilyen mozgás hatására jön létre a vérbőség, akkor ott is beindul a melegítő hatás. Egyenletesen, kíméletesen és hosszan (akár több órán át is) melegít a balzsam. Amennyiben nem érződik a melegítő hatás, akkor is dolgoznak a gyógynövények és kifejtik a jótékony hatásukat, csak maga a melegítős érzés nem érezhető. Ilyenkor érdemes masszírozni a felületet vagy kicsit megmozgatni és elkezd dolgozni a melegítő hatás is. Elsősorban bekeményedett, „bekötött” izmok lazítására, becsípődésekre ajánljuk. Használati utasítás: kezelje a fájó területet napi 2-3-szori alkalommal, s egyszerre kb. egy borsószemnyi mennyiséget vigyen fel.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.