Naturtanya esi erbaven visszerek és hajszálerek ellen frissítő gél 100 ml

Naturtanya esi erbaven visszerek és hajszálerek ellen frissítő gél 100 ml

Raktáron

Visszerek, hajszálerek? Ez a 18 összetevővel büszkélkedő, nyugtató és frissítő gél azonnali felüdülést hoz a lábaidnak! Legyen szó visszérről, hajszálérről (seprűvéna), lábgörcsökről, vizesedésről, ödémákról vagy a sokunk által nap végén megtapasztalt fáradt, nehézláb érzéséről, lábizom- és bokagörcsökről, melyektől hosszú időre megszabadítja a lábaidat.

4 292 Ft
egységár: 42,92 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8008843128327
Márka:Naturtanya
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturtanya esi erbaven visszerek és hajszálerek ellen frissítő gél 100 ml Részletes leírás

Visszerek, hajszálerek?

Ez a 18 összetevővel büszkélkedő, nyugtató és frissítő gél azonnali felüdülést hoz a lábaidnak! Legyen szó visszérről, hajszálérről (seprűvéna), lábgörcsökről, vizesedésről, ödémákról vagy a sokunk által nap végén megtapasztalt fáradt, nehézláb érzéséről, lábizom- és bokagörcsökről, melyektől hosszú időre megszabadítja a lábaidat. Reggel és este is alkalmazhatod, de arra figyelj, hogy mindig alulról-felfelé történő körkörös mozdulatokkal vidd fel.

Összetevők:
Troxerutin (T-vitamin. Flavonoid koncentrátum a pagodafa virágából), Eszcin, Ázsiai gázló, Fekete áfonya, Rutin, Bromelain (Ananász-szár kivonat), Aloé vera, Hegyi Árnika virágkivonat, E-vitamin (tokoferol-acetát), Ginkgo Biloba levélkivonat, Gyömbérgyökér kivonat, Zöldkagyló kivonat, Orvosi somkóró kivonat, Koffein, Mentol, Lime olaj, Ázsiai citromfű olaj, Kubeba illóolaj.

A TERMÉK BŐRGYÓGYÁSZATILAG ÉS BIOLÓGIAILAG TESZTELT! HIPOALLERGÉN, PARABÉN, SZÍNEZÉK ÉS PARFÜM MENTES!
Alkalmazási javaslat:
Reggel és este, fürdést követően vigyük fel a gélt a lábakra, különösen a bokára és a lábikrára. Figyelj, hogy mindig alulról-felfelé történő körkörös mozdulatokkal vidd fel. Érdemes hűtőszekrényben tárolni, mert jobb hidegen alkalmazni.
CPNP szám: 1114882
Nettó tömeg: 100 ml
Felhasználható: felbontás után 12 hónapig. Tárolás: Száraz, fénytől védett helyen, 15-25C-on tartandó. Figyelmeztetés: Külsőleg! Szembe ne kerüljön. Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén használata nem ajánlott. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó.

Ingredients:
Aqua, Propylene Glycol, Troxerutin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polysorbate 20, Menthol, Rutin, Bromelain, Escin, Tocopheryl Acetate, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Caffeine, Centella Asiatica Extract, Ananas Sativus Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Arnica Montana Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf, Zingiber Officinale Root Extract, Perna Canaliculus Extract, Melilotus Officinalis Extract, Citrus Aurantifolia Oil, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Citral, Limonene.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.