Argital kámforfa sportkrém 50 ml

Raktáron

Az Iszapos krém a kámforfa értékes természetes illóolajával és zöld agyag géllel készül, izomnyugtató és lazító hatású, különösen sportolók számára ajánlott! 100 %-ban természetes és tartósítószermentes testápolás.

4 143 Ft
egységár: 82,87 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8018968020291
Márka:Argital
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Argital kámforfa sportkrém 50 ml Részletes leírás

Az Iszapos krém a kámforfa értékes természetes illóolajával és zöld agyag géllel készül, izomnyugtató és lazító hatású, különösen sportolók számára ajánlott! 100 %-ban természetes és tartósítószermentes testápolás. Jótékony és pihentető hatású izommerevség, izomfáradtság esetén, nyak-, váll, könyök-, térd-, és egyéb ízületi fájdalmak enyhítésére és megelőzésére javasolt.  A hatást erősíti, ha használatát Argital melegítő iszappakolással egészítjük ki.INCI: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin,  Polyglyceryl-6  Distearate, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein/Glyceryl Stearate/ Ceterayl Alcohol, Cetyl Alcohol, Gaultheria Procumbens Oil*, Camphor Oil*, Pinus  Sylvestris  Oil*, Thymus Vulgaris Oil*, Melaleuca Viridiflora Oil*, Arnica Montana Extract, Lavandula  Hybrida Oil* (bio), Solum Fullonum, Alcohol (bio), Lactic Acid. *Componenti Degli Oli Essenziali Naturali: Citral – Limonene – Linalool.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.