Richtofit Sportkrém Rapid Aktív

Richtofit Sportkrém Rapid Aktív

Raktáron

Gél formája miatt gyorsan fejti ki hűsítő és nyugtató hatását, így azonnal segít enyhíti az enyhébb sportsérülések okozta fájdalmakat és izomlázat. Megemelt egyedi gyógynövénykivonat koncentrációjának és a mentol tartalmának köszönhetően hűsítő, lazító és regeneráló hatása intenzív.

2 156 Ft
egységár: 17,25 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999885984176
Márka:Richtofit
Kiszerelés:125 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Richtofit Sportkrém Rapid Aktív Részletes leírás

Gél formája miatt gyorsan fejti ki hűsítő és nyugtató hatását, így azonnal segít enyhíti az enyhébb sportsérülések okozta fájdalmakat és izomlázat. Megemelt egyedi gyógynövénykivonat koncentrációjának és a mentol tartalmának köszönhetően hűsítő, lazító és regeneráló hatása intenzív. Sportolás előtt alkalmazva hozzájárul a vérkeringés serkentéséhez, így használható a sportolás előtt bemelegítésre, az izmok ellazítása, a görcsök kialakulásának megelőzésére.

Richtofit sport gél rapid aktív
A Richtofit Rapid Aktív Sportgél gyors és hatásos segítséget nyújt a sportsérülések megelőzésében és kezelésében, izomfájdalmak enyhítésében. Gél formája miatt gyorsan fejti ki hűsítő és nyugtató hatását, így azonnal segít enyhíteni a fájdalomérzetet és az izomlázat, valamint alkalmas az izomhúzódások és zúzódások kezelésére.
Használja sportolás előtt, vagy után kenje a kívánt testrészre, és masszírozza be.
Speciális Richtofit gyógynövénykivonat-kombinációjának és mentol tartalmának köszönhetően lazító és regeneráló hatása intenzív. Sportolás előtt alkalmazva hozzájárul a vérkeringés serkentéséhez, így használható bemelegítésre és izomgörcsök kialakulásának megelőzésére.
Tárolás szobahőmérsékleten.

Figyelmeztetés: Szembe, szájba, nyálkahártyára ne kerüljön. Irritáció vagy allergia esetén ne használja tovább a terméket. Amennyiben a tünetek tartósan fennállnak, forduljon kezelőorvosához. Kisgyermekek elől elzárva tartandó.

Richtofit Sportkrém Rapid Aktív Összetevők

Aqua, Isopropyl Alcohol, Calendula Officinalis Flower extr., Aesculus Hippocastanum seed extr., Glyrcyrrhiza Glabra root extr., Juglans Regia leaf extr., Potentilla Anserina extr., Lavandula Angustifolia flower oil, Anthemis Nobilis flower oil, Cetearyl A

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 12. 14.

  Régóta hazsnálom, mert bevált.