Estrea nyugtató vadgesztenye menta lábkrém shea vaj+jojba 200 ml

Estrea nyugtató vadgesztenye menta lábkrém shea vaj+jojba 200 ml

Nincs raktáron

Bőrpuhító lábkrém mely vadgesztenye és menta tartalmának köszönhetően fokozza a vérkeringést, a nyirokáramlást, és a vénák rugalmasságát. Shea vaj tartalma elősegíti a kirepedezett bőr gyógyulását. A gesztenye kivont tonizálja és felfrissíti a vérereket így alkalmas a fáradt, duzzadt végtagok ápolására.

Kosárba
EAN kód:5997803932674
Márka:Estrea
Kiszerelés:200 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Estrea nyugtató vadgesztenye menta lábkrém shea vaj+jojba 200 ml Részletes leírás

Bőrpuhító lábkrém mely vadgesztenye és menta tartalmának köszönhetően fokozza a vérkeringést, a nyirokáramlást, és a vénák rugalmasságát. Shea vaj tartalma elősegíti a kirepedezett bőr gyógyulását. A gesztenye kivont tonizálja és felfrissíti a vérereket így alkalmas a fáradt, duzzadt végtagok ápolására. A termék nem tartalmaz parabéneket, kőolajszármazékokat, szintetikus illat, színező anyagokat, és szilikont. A termék kifejezetten ajánlott érzékeny bőrre. Ecocert minősítésű tartósítószer tartalmú. Használat: A krémet a lábujjaktól a térd felé haladva masszírozzuk be.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.