Dr.Theiss Tengervizes orrpsray

Dr.Theiss Tengervizes orrpsray

Raktáron

Az orr nyálkahártyájának nedvesítésére, az orrüregek tisztítására, a por, a pollen eltávolítására, az eldugult orr kiegészítő kezelésére. Orvostechnikai eszköz. .

1 774 Ft
egységár: 88,71 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4016369629130
Márka:Dr. Theiss
Kiszerelés:20 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Theiss Tengervizes orrpsray Részletes leírás

Izotonizált tengersó oldat az orr nyálkahártyájának nedvesítésére, az orrüregek gyengéd tisztítására, a por, pollen orrüregből történő eltávolítására, valamint az eldugult orr kiegészítő kezelésére.

Kérjük figyelmesen olvassa végig a használati útmutatót! Kérdéseivel forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez!

A Dr. Theiss Alergol tengervizes orrspray adagolófejjel ellátott hajtógáz nélküli orvostechnikai eszköz.

Felhasználás:

Egy természetes megoldás -adagolófejjel ellátott hajtógáz nélküli orvostechnikai eszköz -az orr nyálkahártyájának nedvesítésére és az orrlyukak enyhe tisztítására, különösen a levegő pollen és por tartalmának növekedése esetén.

A kupak eltávolítása után többször erősen nyomja meg az adagolófejet, míg az első permetkifújás meg nem történik. Aztán helyezze az orrlyukba és nyomja le az adagoló részt. A használat során esetlegesen az orrgaratba került oldat lenyelhető. Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ajánlott. Terhes nők és szoptató anyák is alkalmazhatják.

Alkalmazás időtartama:

A termék hosszú távon is problémamentesen használható.

Az orrüreg nedvesítésénél:

1-2 permetbefújás mind a két orrnyílásba.

Tisztításnál:

2-3 permetbefújás mind a két orrnyílásba.

Kölcsönhatások:

Más készítményekkel egyidejűleg történő használatánál kölcsönhatás ez idáig nem ismert.


Dr.Theiss Tengervizes orrpsray Összetevők

1 ml oldat tartalmaz:1 ml izotonizált tengervizet, mely o,9%-os nátriumklorid-oldatnak felel meg; benzalkonium-kloriddal és benzilalkohollal tartósítva.

Dr.Theiss Tengervizes orrpsray Figyelmeztetés

Higiéniai okok miatt az orrsprayt csak ugyanazon személy használhatja.Felbontás után ne használja 6 hétnél tovább!Gyermekek elől gondosan elzárva tárolandó!Orroperáció vagy balesetek után a készítmény alkalmazásához kérje kezelőorvosa tanácsát

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 12. 07.

  Tökéletes az orrdugulás kezelésében.

Anonim Felhasználó2016. 06. 21.

  Nagyon jó.