Physiomer Csecsemő Orröblítő Oldat  2 hetes kortól

Physiomer Csecsemő Orröblítő Oldat 2 hetes kortól

Nincs raktáron

Gyengéden tisztítja a csecsemők érzékeny orrjáratait, eltávolítja a felgyülemlett váladékot és kórokozókat. .

Kosárba
EAN kód:3564300031234
Márka:Physiomer
Kiszerelés:115 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Physiomer Csecsemő Orröblítő Oldat 2 hetes kortól Részletes leírás

A csecsemők különösen védtelenek, hiszen főleg orron át lélegeznek. Különösen nehéz, ha orruk eldugul vagy túl sok váladék gyülemlik fel, hiszen immunrendszerük még nem elég fejlett és még orrot fújni sem tudnak.
A csecsemő orrában a váladékpangás táplálkozási, szopási nehézséget okozhat, hiszen a csecsemő még elsősorban orrlégző. A mellről történő szopásnak elengedhetetlen feltétele a jó orrlégzés, amit akadályozhat a megduzzadt orrnyálkahártya, illetve az orrban pangó váladék. Csecsemőkorban az orrnyálkahártya hajlamos a vizenyős duzzanatra, ami a folyadék váladékpangással együtt jelentősen szűkíti az orrjáratokat. Ebben az esetben az orr leszívása után is a légzés szörcsögő hangot ad.
Ebben a korban az orr fertőzése gyakran átterjed az orrmelléküregekre, a középfülre is, orrmandula-gyulladás alakulhat ki.

A Physiomer Csecsemő Orröblítő Oldat

-gyengéden tisztítja a csecsemők érzékeny orrjáratait
-eltávolítja a felgyülemlett váladékot és kórokozókat
-kezdődő megfázás, enyhébb orrfolyás esetén megakadályozhatja a tünetek súlyosbodását és a komplikációk kialakulását
-bármilyen pozícióban használható
-steril, vegyianyag és hajtógázmentes
-mindennapi, naponta többszöri használata is biztonságos
-megelőzésre is alkalmas
-gyakran közösségbe vitt csecsemőknél különösen ajánlott

Használat
gyakorisága nem korlátozott, sőt ajánlott a gyakori használat a hatékonyság fokozása érdekében. Mindezekkel együtt a gyakori, illetve hosszan tartó használat nem okoz nyálkahártya irritációt, hozzászokást, illetve függőséget.

Physiomer Csecsemő Orröblítő Oldat 2 hetes kortól Tudnivalók

Olyan csecsemőknél is nagy biztonsággal használható, akik valamilyen okból egyáltalán nem használhatnak gyógyszereket (gyógyszerérzékenyek, gyógyszerszedők, stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.