Selyem Balzsam 95 ml

Selyem Balzsam 95 ml

Raktáron

Selyembalzsam -Családi kiszerelésben/ Az EXTRA száraz, gyulladásra hajlamos bőr természetes regenerálója Hortobágyi BIO Méhviaszból, propoliszból és olivaolajból készített természetes balzsam, amely hidratálja és puhítja a száraz bőrt, jótékony hatással van a gyulladásos folyamatokra, csillapítja az ekcémás bőrtüneteket, irritációt és nyugtatja a pikkelysömör tüneteit.

4 837 Ft
egységár: 50,91 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999886967154
Márka:Selyem balzsam
Kiszerelés:95 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Selyem Balzsam 95 ml Részletes leírás

Selyembalzsam -Családi kiszerelésben/ Az EXTRA száraz, gyulladásra hajlamos bőr természetes regenerálója
Hortobágyi BIO Méhviaszból, propoliszból és olivaolajból készített természetes balzsam, amely hidratálja és puhítja a száraz bőrt, jótékony hatással van a gyulladásos folyamatokra, csillapítja az ekcémás bőrtüneteket, irritációt és nyugtatja a pikkelysömör tüneteit. Magas zsírtartalmának köszönhetően védi az érzékeny bőrt a külső hatásoktól (szél, nedves, hideg levegő, szennyeződések) és pótolja a bőr károsodott védőrétegét, ezzel megfékezi a bőr korai öregedését. Kisebb égési sérüléseknél enyhíti a fájdalmat, regenerálja a sérült szöveteket, továbbá csökkenti a rovarcsípések és egyéb gyulladások okozta irritációt. Összetevők: Olea europaea fruit oil, *Cera alba, Propolis extract,Lysolecithin, Lavandula angustifolia oil, Vaselinum album/ Petrolatum, Parfum, Limonene, Linalool, Citronellol.
*BIO minősítésű méhviasz – Hortobágyi Nemzeti Park Natúra 2000 / ""NATURIX "" minősítésű termék / 2021. év Nemzeti Parki védjegyes termék.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.