Smartcosmetics teafa-rozmaring szappan 110 g

Smartcosmetics teafa-rozmaring szappan 110 g

Nincs raktáron

Tökéletes higiénia és tisztaság a Teafa erejével, gazdag ápoló Shea vajjal kiegyensúlyozva. A teafa olaj fertőtlenítő, parazita ölő, gyulladáscsökkentő hatása miatt nagy népszerűségnek örvend. Szappanunk magas teafa olaj tartalma mellett odafigyeltünk az ápoló hatásra is, hogy elkerüljük a gyakori kézmosás okozta kiszáradást.

Kosárba
EAN kód:5999861056040
Márka:Smartcosmetics
Kiszerelés:110 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Smartcosmetics teafa-rozmaring szappan 110 g Részletes leírás

Tökéletes higiénia és tisztaság a Teafa erejével, gazdag ápoló Shea vajjal kiegyensúlyozva. A teafa olaj fertőtlenítő, parazita ölő, gyulladáscsökkentő hatása miatt nagy népszerűségnek örvend. Szappanunk magas teafa olaj tartalma mellett odafigyeltünk az ápoló hatásra is, hogy elkerüljük a gyakori kézmosás okozta kiszáradást. Ezért tápláló kókusz és shea vajat, olívaolajat is adtunk bőven hozzá. 100% vegán 100% Cruelty free/állatkísérlet mentes termék.
Összetevők: Sodium Olivate, Glycerin, Aqua, Sodium
Shea Butterate, Sodium Castorate,
Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil,
Montmorillonite, Rosmarinus Officinalis
(Rosemary) Leaf Oil, Titanium Dioxide,
Limonene*, Linalool*
* Az illóolajok természetes összetevői

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.