ZIAJA Baltic Home Spa fit tusfürdő gél és sampon 3in1 500ml

ZIAJA Baltic Home Spa fit tusfürdő gél és sampon 3in1 500ml

Nincs raktáron

Általános gél micellás összetétellel a test, az arc és a haj tisz­tí­tá­sá­ra, egzotikus man­gó illattal. Enyhe tisztító összetevőinek, valamint micellás tulajdonságának köszönhetően gyen­­géden mégis hatékonyan tisztítja a bőrt és a hajat egyaránt.

Kosárba
EAN kód:5901887049197
Márka:Ziaja
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

ZIAJA Baltic Home Spa fit tusfürdő gél és sampon 3in1 500ml Részletes leírás

Általános gél micellás összetétellel a test, az arc és a haj tisz­tí­tá­sá­ra, egzotikus man­gó illattal. Enyhe tisztító összetevőinek, valamint micellás tulajdonságának köszönhetően gyen­­géden mégis hatékonyan tisztítja a bőrt és a hajat egyaránt. Nem módosítja a bőr ter­mé­szetes pH-értékét. Fris­ses­séget, ralaxációt, otthoni spa élményt biztosít. Tö­ké­le­­tes edzést, vagy szaunázást követően is. Egzotikus mangó illata csodás illatot kölcsönöz a bőrnek és a hajnak. Fő összetevői az inulin, mely bőr- és hajkondicionálóként hat; az antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező koffein, mely serkenti a mikrokeringést és segíti a karcsúsodást; a poliszacharidokat, természetes savakat, mikroelemeket és vitaminokat tartalmazó füge kivonat, valamint a hidratáló és bőrpuhító, zsírsavakban gazdag illipe vaj. Vegán termék. Összetevők: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Decyl Glucoside, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Caffeine, Methylsilanol Mannuronate, Propylene Glycol, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Shorea Stenoptera Seed Butter, Laureth-2, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Inulin, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Citronellol, Citric Acid, CI 47005 (D&C Yellow No. 10), CI 16035 (FD&C Red No. 40).

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.