Ecover öko üvegtisztító szórófejes 500 ml

Ecover öko üvegtisztító szórófejes 500 ml

Nincs raktáron

Az Ecover Üvegtisztító hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és csíkmentes ragyogást biztosít a tükör- és üvegfelületeknek. A növényi és ásványi anyagok hozzáadásának köszönhetően kellemesen természetes citromillattal tölti be a szobát.

Kosárba
EAN kód:5412533421927
Márka:Ecover
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ecover öko üvegtisztító szórófejes 500 ml Részletes leírás

Az Ecover Üvegtisztító hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és csíkmentes ragyogást biztosít a tükör- és üvegfelületeknek. A növényi és ásványi anyagok hozzáadásának köszönhetően kellemesen természetes citromillattal tölti be a szobát. A bio tenzidek oldják a zsírt, így a felületek ragyogóan tiszták lesznek.

Környezetbarát termék.

Nem tesztelték állatokon.

Használati útmutató: Permetezze közvetlenül a szennyezett felületre. A ragyogóan tiszta eredményért, törölje szárazra a felületet egy puha, száraz ruhával vagy pappírral.

Összetevők:

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.