Naiked öko tisztítószer tabletta üveg 1 db

Naiked öko tisztítószer tabletta üveg 1 db

Raktáron

Vízben feloldandó tisztítószer-koncentrátum tabletta, melyből üvegtisztító folyadék készethető. A koncentrátum helyet, szállítási költséget és hulladékot spórol a hagyományos flakonos tisztítószerekhez képest, hiszen a soron következő tablettákhoz is használhatjuk ugyanazt a flakont.

628 Ft
egységár: 628,08 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4260695650157
Márka:Naiked
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naiked öko tisztítószer tabletta üveg 1 db Részletes leírás

Vízben feloldandó tisztítószer-koncentrátum tabletta, melyből üvegtisztító folyadék készethető. A koncentrátum helyet, szállítási költséget és hulladékot spórol a hagyományos flakonos tisztítószerekhez képest, hiszen a soron következő tablettákhoz is használhatjuk ugyanazt a flakont. Összetevők: Sodium Bicarboante, Citric Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Lauryl Sulphate, Colorant , Laureth-7, Parfum Tároljuk száraz helyen, gyermekektől távol tartva. Felbontás után használjuk fel.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.