Bradolin Alkoholos Felületfertőtlenítő

Bradolin Alkoholos Felületfertőtlenítő

Raktáron

Pumpás kiszerelésű, praktikus fertőtlenítő szer. Egészségügyben is használható gyors felülettiszító, melybaktériumölő hatással bír. Gyors és hatékony felületkezlésre kitűnő. A termék előnyei: spray forma, jól nedvesíti a felületet, három hatóanyag kombinációja, széles antimikrobális spektrum, rövid behatási idő, gyorsan száradó felület.

2 263 Ft
egységár: 4,53 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997001770306
Márka:Bradolin
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bradolin Alkoholos Felületfertőtlenítő Részletes leírás

Pumpás kiszerelésű, praktikus fertőtlenítő szer. Egészségügyben is használható gyors felülettiszító, melybaktériumölő hatással bír.

Gyors és hatékony felületkezlésre kitűnő.

A termék előnyei: spray forma, jól nedvesíti a felületet, három hatóanyag kombinációja, széles antimikrobális spektrum, rövid behatási idő, gyorsan száradó felület.

Antimikrobális spektrum: Baktericid (MRSA), fungicid, tuberkulocid, virucid (HBV/HIV inaktiváló hatású is).

Hatóanyag: Etanol, Kationaktív tenzid, Glutáraldehid mindösszesen 0,020%

Bradolin Alkoholos Felületfertőtlenítő Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Szirácki Renáta2018. 05. 11.

  Ajánlom a terméket, de azt nagyon sajnálom hogy a 10db-ból 2 üres volt. Erre nagyon ügyeljenek legközelebb mert igy kidobtam az ablakon 3000 ft-ot.

Anonim Felhasználó2015. 07. 01.

  jó minőség, praktikus kiszerelésben.