Cleaneco vízkőoldó citromsavval

Cleaneco vízkőoldó citromsavval

Nincs raktáron

Hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakodásokat. WC-k, zuhanyzók ideális tisztítószere. A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik.

Kosárba
EAN kód:5999885256457
Márka:Cleaneco
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cleaneco vízkőoldó citromsavval Részletes leírás

Hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakodásokat. WC-k, zuhanyzók ideális tisztítószere. A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik.

Hatékonyan oldja a vízkövet rozsdamentes csaptelepekről, felületekről, kőburkolatokról, lefolyókról, ipari és háztartási körülmények között egyaránt. Használhatja WC-k, kádak, vizesblokkok vízkőlefolyásainak tisztításához.

Felhasználási javaslat:
Rendszeres, napi felhasználáshoz készítsünk 20%-os oldatot az 1 literes szórófejes palackba. Alkalmanként, eseti vagy nagytakarításnál, makacs vízkő, mészkő lerakodásnál a szert hígítás nélkül, közvetlenül vigye fel a tisztítandó felületre és hagyja állni legalább 1-2 percig, majd tiszta vízzel öblítse le alaposan! A műveletet szükség esetén ismételje meg egészen addig, míg a felület vízkő-mentes nem lesz. Felmo­sáshoz öntsünk 10 liter vízhez 1-2 dl koncentrátumot.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 02. 22.

  Hatékony szer, és nagyon kellemes illata van.

Anonim Felhasználó2017. 10. 04.

  Nagyon hatékony, pláne a fürdőszobában.Gyorsan, hatékonyan távolít el minden szennyeződést.

Anonim Felhasználó2016. 02. 27.

  Nagyon hatásos szer, örülök, hogy megtaláltam. Van hozzá utántöltő, ami tényleg gazdaságos. Ára is alacsony. Évek óta keresem a megfelelőt, most megtaláltam.

Anonim Felhasználó2015. 07. 15.

  Érzékeny bőrt nem irritálja.

Vica2015. 02. 25.

  citromsavval természetes tisztító, a kemény vízkövet is leveszi és a csapokra is lehet fújni

Anonim Felhasználó2015. 02. 04.

  szuperhatékony és még környezetbarát is

Márta2015. 01. 15.

  Eszméletlen fehéritő hatása van.

Farkas Bea2015. 01. 15.

  Ennek a terméknek a segítségével a fürdőszobai takarítás már nem emészti fel az időm nagy részét, hanem csak befújom a felületet, hatni hagyom és fél óra múlva pedig vizes, majd száraz ruhával áttörlöm. Ragyog minden.