Zöldbolt cserélhető fej mosogatókeféhez 1 db

Zöldbolt cserélhető fej mosogatókeféhez 1 db

Raktáron

Fából és növényi rostból készült pótfej a Zöldbolt cserélhető fejű mosogatókeféhez. 100% lebomló, vegán, hulladékmentes mosogatóeszköz. A termék a Zöldbolt cserélhető fejű fa mosogatókefélvel vagy bármilyen azonos méretű és kialakítású cserélhető fejű kefélvel kompatibilis.

849 Ft
egységár: 849,06 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884445692
Márka:Zöldbolt
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zöldbolt cserélhető fej mosogatókeféhez 1 db Részletes leírás

Fából és növényi rostból készült pótfej a Zöldbolt cserélhető fejű mosogatókeféhez. 100% lebomló, vegán, hulladékmentes mosogatóeszköz. A termék a Zöldbolt cserélhető fejű fa mosogatókefélvel vagy bármilyen azonos méretű és kialakítású cserélhető fejű kefélvel kompatibilis. A fej átmérője 6 cm. Tároljuk lógatva, vagy lyukas aljú szappantartón, tálcán. Összetevők: Fa és fibrisz rost. Papír címke.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.