Zöldbolt fa mosogatókefe, edénymosó-kókuszrost 1 db

Zöldbolt fa mosogatókefe, edénymosó-kókuszrost 1 db

Raktáron

100% természetes anyagokból készült mosogatókefe, lebomló, műanyagmentes alternatíva. Tisztán növényi, erős, kókuszrost sörtével. Tárolása: Tároláskor ügyelj rá, hogy mindig ki tudjon száradni két használat között, ne álljon vízben, mert fának és a fibrisznek ez nem tesz jót.

1 541 Ft
egységár: 1 541,37 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884445715
Márka:Zöldbolt
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zöldbolt fa mosogatókefe, edénymosó-kókuszrost 1 db Részletes leírás

100% természetes anyagokból készült mosogatókefe, lebomló, műanyagmentes alternatíva. Tisztán növényi, erős, kókuszrost sörtével.Tárolása: Tároláskor ügyelj rá, hogy mindig ki tudjon száradni két használat között, ne álljon vízben, mert fának és a fibrisznek ez nem tesz jót.Kefe anyaga: bükkfa, növényi rost (kókuszrost)


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.