Heitmann higiéniás mosogatógép tisztító por 30 g

Heitmann higiéniás mosogatógép tisztító por 30 g

Raktáron

Az élelmiszertiszta, higiénikus tisztaságért. Az innovatív HEITMANN expressz mosogatógép tisztító már rövid programon is 3X aktívabban takarítja ki mosogatógépedből a zsírt, a vízkövet és a kellemetlen szagokat.

962 Ft
egységár: 32,05 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4052400032804
Márka:Heitmann
Kiszerelés:30 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Heitmann higiéniás mosogatógép tisztító por 30 g Részletes leírás

Az élelmiszertiszta, higiénikus tisztaságért.
Az innovatív HEITMANN expressz mosogatógép tisztító már rövid programon is 3X aktívabban takarítja ki mosogatógépedből a zsírt, a vízkövet és a kellemetlen szagokat. Gyors, erőteljes, takarékos. Környezetkímélő, értékes energia- és időmegtakarító. A legismertebb gépeknél max. 35% vizet, 45% áramot és 75% időt takarít meg.
Teljesítmény-és környezetvédelmi ígéreteink:
- már rövid program alatt is kíméletesen tisztít
- 3X-os aktivitással a zsírok, a vízkő és a szennyeződések ellen
- időt, energiát és pénzt takarít meg
- azt ismertebb gépeknél max. 35% vizet, 45% áramot és 75% időt.
- eltűnnek a kellemetlen szagok
- megőrzi a mosogatógép teljesítőképességét


Intenzív erejével eltávolítja a lerakódott vízkövet, zsírt és egyéb szennyeződéseket, így gondoskodik a mosogatógép higiénikus tisztaságáról. Az olyan nem látható és nehezen elérhető helyeken is hatékony, mint egy pumpa, csővezeték, fúvóka, vagy szűrő.
Rendszeres használatával megnövelheted mosogatógéped élettartamát (és a tisztítás után az edényeid is szebbek lesznek egy darabig…). 1 tasak tartalma egyszeri használatra elég, de hatása tartós:)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.