Winnis Öko Mosogatógél koncentrátum Lime

Winnis Öko Mosogatógél koncentrátum Lime

Nincs raktáron

WINNIS ÖKO MOSOGATÓGÉL KONCENTRÁTUM LIME ILLATTAL. Koncentrált hatóanyag tartalmú öko mosogatószer kézi mosogatáshoz. Kellemes lime illattal, kézkímélő összetétellel. Néhány csepp is elegendő a tökéletes tisztító hatás eléréséhez.

Kosárba
EAN kód:8002295062550
Márka:Winnis
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Winnis Öko Mosogatógél koncentrátum Lime Részletes leírás

WINNIS ÖKO MOSOGATÓGÉL KONCENTRÁTUM LIME ILLATTAL. Koncentrált hatóanyag tartalmú öko mosogatószer kézi mosogatáshoz. Kellemes lime illattal, kézkímélő összetétellel. Néhány csepp is elegendő a tökéletes tisztító hatás eléréséhez. Az olasz Winni's öko termékeket jellemzi a 100%-os biológiai lebomló képesség, a megújítható nyersanyagokon alapuló összetevők. Nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket, csomagolóanyaguk 100%-ig újrahasznosítható. Hipoallergének és nikkel mentesek.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Pilu2019. 12. 03.

  Bevált, már másodszor veszem

Anonim Felhasználó2019. 08. 22.

  most próbálom

Anonim Felhasználó2019. 01. 31.

  jól habzik jól oldja a zsírt

P.Bea2019. 01. 23.

  Jól oldja a zsírt, mégis kézkímélő. Pedig extra széraz kezem van, mindenre érzékeny. Évek óta ezt használom.

  -

Anonim Felhasználó2015. 11. 26.

  Nem habzik elegge, sokat kell hasznalni belole