Cleaneco szaniter tisztító

Cleaneco szaniter tisztító

Nincs raktáron

​Szaniter tisztítás:Szórófejes palackban10-100% -os higításban, a használati útmutató szerint. Felmosáshoz:5 liter vízhez 25-50 ml-t. 5 liter koncentrátum= 75 liter munkaoldatAlkalmazási területA CLEANECO SZANITERTISZTÍTÓ cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakodásokat.

Kosárba
EAN kód:5999885256433
Márka:Cleaneco
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cleaneco szaniter tisztító Részletes leírás

​Szaniter tisztítás:
Szórófejes palackban
10-100% -os  higításban, a használati útmutató szerint.

Felmosáshoz:
5 liter vízhez 25-50 ml-t.
5 liter koncentrátum= 75 liter munkaoldat
Alkalmazási terület

A CLEANECO SZANITERTISZTÍTÓ cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakodásokat. Alkalmas konyhai és fürdőszobai felhasználásra egyaránt. Használhatja kerámia zománc, rozsdamentes, inox, műanyag, és üveg felületek, csaptelepek tisztítására, fürdőszobai és konyhai felmosásra is.

Alkalmas rozsdamentes, króm anyagból készült liftek tisztítására, napi koszolódáson túl a zsíros szennyeződések, kéznyomok eltávolítására. Oktatási intézményekben krétatáblák tisztítására is javasoljuk.

A mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának eredményeként csaptelepeknek, és az egyéb tisztított felületeknek magas fényt biztosít.

Savakra érzékeny felületek (mészkő, márvány) tisztítására ne használja!

A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik.

Felhasználási javaslat:

A koncentrátum hígítása napi, szállodai, vendéglátóipari vagy intézményi felhasználás esetén 5-10%-ban (10 liter vízhez 0,5-1 dl koncentrátum) javasolt. Alkalmi- ill. nagytakarításnál, makacsabb vízkő- és szappanlerakódások, durvább szennyeződések esetén a szert 10-100%-os töménységben ajánljuk.

A szert szórófejes palackba töltve 20 cm távolságból permetezze a tisztítandó felületre, majd hagyja hatni 0,5-2 percig, ezt követően öblítse le tiszta vízzel, vagy törölje le puha ronggyal. Használat előtt mindig végezzünk próbatisztítást egy kevésbé látható felületen.

Felmosáskor 10 liter vízhez adjon 0,5-1 dl-t a koncentrátumból.

Krétatáblák tisztításához a szert szórófejes palackból, teljes töménységben, 20 cm távolságból egyenletesen permetezzük fel a felületre, majd fél perces behatási időt követően föntről lefele haladva, vízszintes csíkokban vizes szivaccsal töröljük le.

Liftek tisztításához készítsünk tálban vagy vödörben 10-15%-os munkaoldatot, majd puha rongyot a munkaoldattal nedvesítve töröljük át a felületet, majd száraz mickroszálas ronggyal vagy papírtörlővel töröljük csíkmentesen szárazra.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Mária2019. 06. 24.

  környezetkímélő

  vízkő ellen nem eléggé hatásos

Vio2019. 03. 13.

  Amióta egyszer vásároltam, csak ezt használom és akinek csak ajánlottam, mindenki elégedett. Tökéletesen tisztit, ragyogó fényt hagy.

Vio2019. 02. 21.

  Most rendeltem előszőr, nagyon meg vagyok elégedve.

Anonim Felhasználó2015. 12. 19.

  Környezetbarát, meglepődtem, hogy sokkal jobban oldja a szennyeződéseket, mint az agyonreklámozott tisztítószerek.

Anonim Felhasználó2015. 11. 27.

  Fúj, töröl,ragyog és illatos

Anonim Felhasználó2015. 02. 27.

  jól tisztít, de viszont gyorsan elfogy.

Anonim Felhasználó2015. 02. 19.

  könnyedén oldja a szennyeződést

Kati Hné2015. 02. 05.

  SZUPER!!!!!!