Jó Közérzet spirulina 500 kék-zöld alga 200 db

Jó Közérzet spirulina 500 kék-zöld alga 200 db

Raktáron

Fehérjében gazdag, vasat és egyéb ásványi anyagokat tartalmazó, természetes eredetű Kék-Zöld alga. A napi adagban található vastartalom hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez.

3 374 Ft
egységár: 16,87 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882981987
Márka:Jó Közérzet
Kiszerelés:200 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Jó Közérzet spirulina 500 kék-zöld alga 200 db Részletes leírás

Fehérjében gazdag, vasat és egyéb ásványi anyagokat tartalmazó, természetes eredetű Kék-Zöld alga. A napi adagban található vastartalom hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez. De ezen kívül részt vesz a szervezet normál oxigénszállításban, a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban, és szerepet játszik a sejtosztódásban is. A Spirulina fehérjetartalma hozzájárulhat a jóllakottságérzés kialakuláshoz, és segíthet csökkenteni a napi felesleges kalória bevitelt.Átlagos tápérték: 100 gramm termékben:-energia: 1550 kj(366kcal)- zsír (ebből telített zsírsavak): 3,3 g(0,2g) - szénhidrát (ebből cukor) 19g(0g)- rost: 2,1 gramm - fehérje: 64 gramm -só: 1, 85 gramm

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.