Now Magnesium Cirate tabletta

Now Magnesium Cirate tabletta

Raktáron

Kiváló Biohasznosolású Magnézium.

6 955 Ft
egységár: 69,55 Ft / db
Kosárba
EAN kód:733739012906
Márka:Now
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Now Magnesium Cirate tabletta Részletes leírás

Kiváló biohasznosulás
Glicináttal és maláttal

A magnézium egy olyan ásványi anyag, amely kritikus fontosságú az energiatermelés és az anyagcsere, az izomösszehúzódás, az idegi impulzusátvitel és a csontmineralizáció szempontjából. Becslések szerint hozzávetőlegesen 300 enzim szükséges kofaktora. Az ezen enzimek által kiváltott reakciók között szerepel a zsírsavszintézis, a fehérjeszintézis és a glükóz metabolizmus is. A magnézium a kalcitonin nélkülözhetetlen kofaktora, vagyis olyan elem, mely nélkül az enzim nem képes kifejteni hatását. A kalcitonint a pajzsmirigy ún. parafollikuláris sejtjei termelik. A vegyület hatására csökken a kalcium szintje a vérben. Néhány korábbi tanulmány eredménye azt mutatta, hogy a pajzsmirigy túlműködés során keletkező túlzott mennyiségű pajzsmirigy hormon hatására csökken a magnézium felszívódása, így a betegség során könnyedén magnéziumhiány alakulhat ki. A magnézium-citrát könnyen felszívódik, és a NOW® Magnesium Citrate folyékony alapban, kelát formában biztosítja a kiváló biohasznosulás érdekében.

A termék természetes színelváltozásai előfordulhatnak.


HASZNÁLAT (1 adag = 3 Lágykapszula)

Fogyassz naponta 3 kapszulát, lehetőleg elosztva a nap folyamán, étellel együtt.

TÁROLÁS

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

FIGYELMEZTETÉS

Gyermekektől elzárva tartandó. Terhesség vagy szoptatás esetén, vagy amennyiben bármilyen gyógyszert fogyasztasz, vagy bármilyen betegségben szenvedsz, a használat előtt konzultálj kezelőorvosoddal. Csak felnőttek számára.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 04. 27.

  Hosszabb ideje fogyasztom háziorvosom ajánlására ezt a magnéziumot. Javult némileg az eredményem.