Egészségfarm Tej Kalcium kapszula

Egészségfarm Tej Kalcium kapszula

Raktáron

A kapszula előnye, hogy bioaktív volta miatt téjérzékenyek is szedhetik. Rendszeres szedésével javítja a már kialakult csontritukulást, illetve megelőzheti azt. A tejből kivont természetes szerves kalciumból szívódik fel a legtökéletesebben a kalcium a szervezetben.

7 266 Ft
egységár: 60,55 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999543930538
Márka:Egészségfarm
Kiszerelés:120 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Egészségfarm Tej Kalcium kapszula Részletes leírás

A kapszula előnye, hogy bioaktív volta miatt téjérzékenyek is szedhetik. Rendszeres szedésével javítja a már kialakult csontritukulást, illetve megelőzheti azt. A tejből kivont természetes szerves kalciumból szívódik fel a legtökéletesebben a kalcium a szervezetben. A tejből kivont kalciumnak további előnye, hogy a tej többi makro- és mikroelemét is tartalmazza, így foszfort, magnéziumot, cinket, mangánt, kobaltot, vasat, rezet, jódot stb.

A fejlesztők a kalcium felszívódását és a csontozatba, fogazatba való beépülését vitaminos célkeverékkel fokozták, az így létrejött termék igen hatékonynak bizonyult a csontozat- és a fogazatépítésben, illetve helyreállításában. A bioaktív kalcium nem okoz vasekőképződést.

Adagolás: napi 2x2 kapszula bő folyadékkal bevéve étkezéskor.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 08. 17.

  Könnyű bevenni, nekünk bevált.